4 motive pentru care să mai mergi în Costineşti

0
61

Costineşti este o bine cunoscută staţiune pe litoralul Mării Negre din judeţul Constanţa. Îniţial, prin anul 1960, Costineşti a fost un mic sat pescăresc. După acest an a devenit o destinaţie de vară preferată de mulţi tineri, în special de studenţi. În interiorul ţărmului staţiunea are şi un lac mic ce se întinde pe o suprafaţă de 7 ha. Acest lac este singurul de pe litoralul românesc care nu este alimentat subteran.

Atracţia principală a Costineştiului este Epava Evangheliei, un vas grecesc care aducea portocale în Constanţa. O staţiune pe care cu siguranţă şi tu ai vizitat-o când erai mai tânăr. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să mai mergi şi acum în Constineşti în vacanţă. Iată motivele:

1. Poţi să revezi obiectivele turistice pe care numai aici le găseşti

Oricine aude de Discoteca Tineretului, Discotecile Ring sau de Obelisc sigur ştie şi că este vorba despre Costineşti. Pentru a le revedea nu ezita ca vara viitoare să vii până în această staţiune.

2. Pentru a te distra toată noaptea

Costineşti mai este numită şi Staţiunea Tinertului pentru că în fiecare noapte de vară din plin sezon, plaja şi parcul de distracţii sunt pline de turişti dornici de distracţie. Aici nu ai cum să fii trist plictisit pentru ca distracţia este la ea acasă.

4 motive pentru care să mai mergi în Costineşti
4 motive pentru care să mai mergi în Costineşti

3. Mâncare şi cazare la preţuri accesibile

În Costineşti poţi oricând să îţi găseşti cazare chiar dacă nu ai din timp rezervare. Mai mult, preţurile sunt accesibile şi la mâncare, mai ales că aici sunt multe restaurante cu autoservire, unde mâncarea poate fi chiar şi pe placul celui mai pretenţios turist.

4. Pentru a retrăi vremurile frumoase de demult

De câte ori nu te-ai gândit cu nostalgie la petrecerile şi la concediile pe care le aveai în tinereţe? Cu siguranţă dacă ai fost în Costineşti ţi-ai amintit cât de frumos petreceai în acele vremuri. Un alt motiv pentru care te poţi întoarce aici este tocmai pentru a retrăi acele vremuri.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici