5 motive pentru care trebuie să vizitezi Cancun.

0
70

Cancun este o destinație nou apărută in preferințele românilor, așa că mulți încă nu știu dacă este neapărat cea mai bună alegere pentru o vacanță perfectă. Noi îți expunem principalele 5 motive pentru care trebuie să vizitezi Cancun si îți garantăm că nu vei regreta alegerea făcută, ba mai mult, îți vei dori să te întorci în acest loc de vis.

Cultura impresionantă. Chiar daca orașul este cunoscut sub numele de Vegas al Mexicului în care predomină viața de noapte, plajele luxoase si resorturile all inclusive, odata ce veți iesi din zona hoteliera veți vedea ca zona are și altceva de oferit. Puteți vizita Muzeul Maya de Cancun, unde puteți afla despre civilizația Maya care domnea în Yucatan și în Mexic până când conchistdorii spanioli au sosit în secolul al XVI-lea. Trebuie să știți că in Peninsula Yucatan încă sunt triburi care trăiesc izolați de tot ceea ce înseamnă civilizație. Neaparat trebuie să vizitați Piramida Chichén Itzá unde veți asculta de la ghizi istoria civilizației maya și despre practicile acestora.

Cancun este o zonă sigură. Cu sigurantă familia sau prietenii vor face fețe groaznice atunci când le veți povesti despre Cancun, însă in realitate nu este atat de periculos pe cat se crede. Zonele in care circula turiștii sunt foarte bine păzite de către poliția turistică, iar pe plaje nu veți fi agasați de vanzatori ambulanți.

Chiar dacă moneda naționala este pesos oriunde poți plăti cu dolari sau euro. Din acest punct de vedere Mexic este o țară foarte confortabila: fie că mergi la mall, la piață sau la muzeu poți folosi oricare dintre aceste monede. Desigur, atunci când le vei plăti comercianților paritatea schimbului nu va fi cea mai convenabilă pentru dumneavoastră, însă nu veți ieși foarte mult în pierdere.

Ai parte de o plajă superbă. Nisipul extrem de fin de la Marea Caraibelor te va face să iubești acest loc ! Trebuie să stii că plaja este un loc foarte curat, bine păzit si sigur.Experiențe culinare incredibile. Du-te afara zonei turistice și găsiți un restaurant local unde puteți găsi mâncăruri mexicane mai ieftine și mai autentice. In multe colturi ale lumii probabil că puteți gusta din mâncarea mexicana, însă aici veți simți savoarea. Neaparat trebuie să încercați : tacos si palapas . În localuri veți găsi muzica live si dansatori asemenea celor din filme.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici