6 insule în formă de inimă. Tu le ştiai?

0
106

Insulele sunt suprafeţe de pământ pe care îţi poţi petrece oricând o vacanţă mult visată. Fie că ţi-ai petrecut deja un concediu pe o astfel de insulă sau doar îţi doreşti, trebuie să ştii că indiferent de locaţia insulei, acestea îţi pot oferi senzaţii şi clipe de neuitat. Tu ai fost vreodată într-o vacanţă pe o insulă?

Insulele în general au mai multe forme, unele dintre ele nu par să semene cu ceva anume pe când altele zici că sunt desenate sau proiectate de artişti. Ştiai că există insule care sunt în formă de inimă? Aşa cum ai auzit, există câteva insule din întreaga lume care sunt în forma inimii. Iată care sunt acelea:

1. Insula Makepeace din Australia

Pe râul Noosa din Queensland se află o insulă în formă de inimă. Aici se pot petrece vacanţe romantice de neuitat într-una din vilele disponibile pe acestă insulă.

2. Insula Harbor din SUA

Pe coasta oraşului Brooksville se află insula Harbor, o insulă pe care pot merge cuplurile care vor să îşi petreacă timp împreună dincolo de lumea virtuală.

6 insule în formă de inimă. Tu le ştiai?
6 insule în formă de inimă. Tu le ştiai?

3. Insula Blueberry din Canada

În Canada, mai exact într-un lac din munţii Laurenţian, se găseşte insula Blueberry, o insulă împădurită pe care poţi să o vizitezi dacă ajungi cumva în vacanţă în Canada.

4. Tavarua din Fiji

Acest paradis din Oceanul Pacific şi al Filipinelor se află sub o frumoasă formă de inimă. De pe această insulă poţi vedea formaţiuni de corali, dar şi albastrul pur al apei. Aici poţi veni chiar şi într-un sejur, însă preţurile sunt destul de ridicate.

5. Insula din Turcia

În apropierea oraşului Adana din partea centrală-sudică a Turciei, mai exact în Marea Mediterană, se găseşte o insulă care este şi aceasta în formă de inimă.

6. Insula Patagonia din Argentina

În Argentina pe lacul Mascardi din Parcul Naţional Nahuel Huapi, se află insula Patagonia. Această insulă are lungimea de 23 km iar lacul din jurul acesteia este navigabil şi se poate practica chiar pescuitul sportiv.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici