6 stațiuni de pe litoralul francez

0
169

Franța, o țară în care de cele mai multe ori ajunge într-un city break pentru a o vizita, este un loc unde poți face mai multe lucruri în afară să vizitezi obiectivele turistice. Pe lângă faptul că preparatele culinare sunt deosebit de gustoase, în Franța trebuie să mergi și la plajă. Unde anume?

Mai jos poți vedea 6 locuri unde poți face plajă în Franța, stațiuni care se află pe litoralul francez.

Plaja Prado, Marsilia

Un loc unde poți să vizitezi atât orașul, dar și plaja. Dacă ajungi în acest oraș poți să ajungi cu ușurință din centru către plaja Prado. Aceasta este ideală de vizitat împreună cu copiii.

6 stațiuni de pe litoralul francez
6 stațiuni de pe litoralul francez

Antibes, Riviera Franceză

O altă plajă cu ieșire la Marea Mediterană este chiar Antibes. Un loc aflat între Baie des Anges și Golful Cannes. Acest oraș îți oferă posibilitatea să cunoști o parte din istoria locului, dar să te și bucuri de plajă.

Biarritz, Golful Biscaya

Un loc minunat din regiunea franceză este Golful Biscaya. Aici sunt mai multe plaje pe care merită să încerci să te bronzezi, plus că aici vei întâlni și persoane care fac surfing. Apa este limpede iar peisajul de nedescris.

6 stațiuni de pe litoralul francez
6 stațiuni de pe litoralul francez

Saint Tropez, Provence

Unul dintre cele mai cunoscute locuri de făcut plajă din Franța este chiar Saint Tropez. Un oraș fermecător unde vin anual celebrități pentru a-și petrece vacanța. Un loc ideal pentru cei care vor să îmbine distracția și plaja, cu o experiență de neuitat.

Cavalaire sur Mer, Provence

Un loc preferat pentru cei iubitori de sporturile de apă, pentru că aici se fac scufundări. Totodată dacă vrei să faci plajă pe un nisip fin într-un loc liniștit este locul potrivit, mai ales că în zonă sunt păduri și multă vegetație.

6 stațiuni de pe litoralul francez
6 stațiuni de pe litoralul francez

Insula Calvi, Corsica

Pe această insulă vei putea găsi multe plaje frumoase și stațiuni. Plaja cea mai întinsă din Corsica are 8 km și este un loc unde poți face plajă cât dorești. Tot aici poți să înnoți alături de delfini.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici