7 lucruri necesare pentru o vacanță cu cortul

0
68

Ești o fire mai liberă căreia îi plac plimbările și să stea cât mai mult în aer liber? Atunci înseamnă că te-ai gândit deja la un loc de vacanță în care să mergi cu cortul. Ce îți poți dori mai mult decât o vacanță în care să te deconectezi de tot ce e în jur și să fii doar tu cu natura.

Dacă îți plac ieșirile cu cortul, fie că preferi să mergi la munte sau la mare, trebuie să știi ce lucruri trebuie să îți iei cu tine pentru ca aventura să nu fie întreruptă. Iată lucrurile care nu trebuie să îți lipsească dintr-o vacanță cu cortul.

Cortul potrivit

În primul rând trebuie să știi că alegerea cortului este foarte importantă. Acesta trebuie ales în funcții de mai multe criterii cum ar fi câte persoane sunteți și cât de calitativ să fie cortul respectiv, desigur și în funcție de cât de lungă este perioada de vacanță.

Sac de dormit

Dacă de exemplu mergi la munte, știi deja că noaptea este frig. De aceea este recomandat să ai și un sac de dormit pentru a nu simți disconfortul de a dormi în cort.

7 lucruri necesare pentru o vacanță cu cortul
7 lucruri necesare pentru o vacanță cu cortul

Rucsac

Pentru că este posibil să faci drumeții, nu uita să îți iei un rucsac în care să îți pui o sticlă de apă, un sendviș sau orice altceva ai nevoie.

Lanternă

Dacă stai într-un loc care nu este amenajat pentru camping, cel mai probabil locul nu va fi luminat. Gândește-te atunci când îți pui cortul lângă un pârâu la munte. De aceea trebuie să te asiguri că ai lanternă cu tine și baterii mai multe.

Obiecte pentru meșterit

Pentru că ești în aer liber și nu se știe niciodată când se ivește ceva de reparat, nu uita să ai cu tine o trusă pentru meșterit cu o foarfectă, sfoară sau orice alte obiecte.

7 lucruri necesare pentru o vacanță cu cortul
7 lucruri necesare pentru o vacanță cu cortul

Ceva de făcut focul

Cu siguranță nu va lipsi grătarul și focul de seară. De aceea asigură-te că ai chibrituri sau o brichetă la tine.

Veselă și vase pentru gătit

Pentru că vei găti la foc de munte, nu uita să iei cu tine de acasă tot ce ai nevoie pentru a putea găti.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici