7 oraşe de vizitat în această iarnă

0
74

Deşi iarna este foarte frig iar temperaturile scăzute nu ne îndeamnă să ieşim prea mult din casă, totodată este şi un anotimp frumos, un anotimp al sarbatorilor. Dacă vrei să mergi într-o vacanţă în această iarnă, dar nu ştii unde mai exact, mai jos poţi vedea care sunt oraşele cele mai frumoase în acest anotimp.

De ce sunt frumoase? Pentru că pe perioada iernii se transformă în oraşe de poveste pe care oricine trebuie să le viziteze. Iată care sunt aceste oraşe:

Granada, Spania

Acest oraş se află mai exact în regiunea Andaluzia din Spania. Un loc perfect pentru vacanţa de iarnă pentru că este un oraş pe care îl poţi vizita ca pe un muzeu, atât de spectaculos este.

Tromso, Norvegia

Unde poate fi mai frumos iarna decât în ţările nordice. Tromso este unul dintre cele mai frumoase oraşe ale Norvegiei, aici poţi să vizitezi Muzeul Trompos sau Muzeul Polar.

Budapesta, Ungaria

Dacă nu vrei să mergi prea departe de casă, poţi să alegi Budapesta. Un oraş care se schimbă total atunci când vine iarna cu ajutorul decoraţiunilor uimitoare. Aici poţi să mergi la patinuar sau să vizitezi târgul de Crăciun.

7 oraşe de vizitat în această iarnă
7 oraşe de vizitat în această iarnă

Paris, Franţa

În Paris poţi merge de exemplu într-un city break în timpul iernii. Merită să vizitezi castelul Versailles sau să admiri priveliştea oraşului pe timpul iernii de pe turnul Eiffel.

Veneţia, Italia

Dacă te întrebi de ce am adăugat şi acest oraş pe lista celor de vizitat în această iarnă, să nu uităm de Carnavalul de la Veneţia care are loc anual în luna ianuarie. O ocazie bună să vezi o Veneţie colorată ale cărei străzi sunt pline de turişti.

Atena, Grecia

Dacă vrei să ajungi într-un oraş mai liniştit iarna, dar care să ai şi ce să vezi, alege Atena. Este un moment bun pentru a vizita frumuseţile Atenei, mai ales că nu este o perioadă aglomerată.

Praga, Cehia

Un alt oraş frumos pe timp de iarnă pe care merită să îl vizitezi este Praga. Un loc ideal pentru un city break în doi pe timpul vacanţei de iarnă.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici