Ai fost degeaba în Anglia dacă nu ai vizitat aceste locuri!

0
109

Marea Britanie este de mult timp una dintre cele mai populare destinații turistice din Europa. Faima țării are multe de-a face cu diversitatea peisajului și bogăția patrimoniului cultural care cuprinde de la frumoasele ținuturi și castele păstrate parcă intacte la multe galerii de artă și muzee de clasă mondială. Dacă ajungeți să petreceți câteva zile aici noi vă arătăm ce nu aveți voie să ratați.

 

Londra este destinația numărul 1 atunci când vine vorba despre Marea Britanie și asta pentru ca există multe atracții care vă pot ține ocupat aici. Dacă iubiți istoria asigurați-vă că vizitați Turnul din Londra. Pe lângă podul spectaculos de pe malurile Tamisei, acest fost palat și închisoare include atracții cum ar fi Turnul Alb și Casa de bijuterii care găzduiește bijuteriile coroanei. Fanii familiei regale din Marea Britanie vor dori să viziteze Palatul Buckingham, casa regală din Londra de la domnia reginei Victoria. Aici puteți să vă bucurați de ritualul Schimbării Gardei sau să faceți un tur al Camerelor de Stat ale Palatului (asigurați-vă că vă rezervați în prealabil biletul).  Zona orașului Whitehall Road trebuie vizitată, de asemenea, pentru că aici veți găsi Big Ben și Clădirile Parlamentului, precum și Westminster Abbey, scena multor nunți regale. O altă zonă de vizitat este South Kensington care găzduiește cele mai bune muzee ale orașului, inclusiv Muzeul Victoria și Albert și Muzeul de Istorie Naturală, precum și faimosul magazin universal Harrods.

Edinburgh este unul dintre cele mai atractive orașe din Scoția fiind, de asemenea, una dintre destinațiile cele mai vizitate din Marea Britanie. Popular pentru numeroasele sale clădiri istorice bine păstrate, Edinburgh este casa castelului maiestuos din Edinburgh. De la castel este ușor să explorați celelalte importante situri istorice din oraș, mai ales Royal Mile, cu arhitectura ei frumoasă, buticuri, cafenele și galerii, precum și palatul vechi splendid al Holyroodhouse. Alte atracții din Edinburgh includ strada Princes Street, populară pentru cumpărături și restaurante, precum și locația Grădinii Botanice Regale și a Galeriilor Naționale din Scoția.

 

Deși unul dintre orașele mici ale Regatului Unit, Bath are o mulțime de lucruri de arătat turiștilor. Numit după faimoasele sale băi romane, acest frumos oraș a ademenit vizitatorii pentru mai mult de 2000 de ani datorită apei sale de vindecare. Provenită de la trei izvoare termale apa este cunoscută ca fiind compusă din 43 de minerale diferite.

Unul dintre cele mai vechi situri ale patrimoniului mondial din lume, Stonehenge a fost un loc de pelerinaj de peste 4500 de ani. Se credea că a fost construit ca un loc de cult, iar în zilele noastre mii de turiști sunt atrași de acest monument magnific.

Asigurați-vă că petreceți timp explorând orașul medieval din apropiere, Salisbury, la doar 16 kilometri sud de Stonehenge. Veți fi recompensați de șansa de a vizita una dintre cele mai renumite catedrale din țară, datând din 1220.

Orașul istoric Windsor oferă o mulțime de lucruri distractive pentru turiști. În plus față de încântătoarele clădirile medievale se află și castelul spectaculos Windsor, cel mai faimos castel regal al Regatului Unit. Acest vechi castel a servit ca reședință de vară a regelui britanic pentru un mileniu (a fost inițiat de William Cuceritorul în 1078) și este cel mai mare castel din lume locuit.

De asemenea dacă timpul vă permite puteți vizita și :

Cotswolds și Lake District,

Medieval York,

Universitatea din Cambridge & Oxford,

Liverpool și Manchester,

Canterbury,

Cardiff: Capitala Țării Galilor,

Loch Ness și Inverness.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici