Alege L’Aubrac din Franța pentru un concediu de odihnă

0
64

Aubrac Plateau este un teritoriu vulcanic, care se întinde până la aproape o mie de kilometri pătrați. Starea de liniște și frumusețea unică a acestui loc îl face una dintre cele mai plăcute și mai relaxante regiuni din Franța.

Ce să vezi în L’Aubrac, Franța?

O mașină și o minte deschisă sunt o necesitate în Aubrac. Dacă doriți să explorați această regiune, trebuie doar să știți că veți conduce mult, dar veți fi recompensat cu vederi uimitoare ale peisajului rural francez.

  • Loups du Gevaudan Park

Parcul Loups du Gevaudan este singurul parc de lupi din Europa și are peste 100 de lupi care trăiesc în semi-captivitate pe un lot de 50 de acri. Mulți dintre lupi au fost aduși aici pentru siguranța lor și provin din Mongolia, Canada, Polonia, Siberia și Arctica.

  • Cascada Deroc 

Dacă sunteți în căutarea unei aventuri în aer liber sau oportunități de fotografie, faceți o excursie la superba cascadă Deroc din Nasbinals.

Cascade du Deroc - #Aubrac - #Lozere #Waterfall

  • Caleden and Spa

În orașul unic Chaudes-Aigues, veți găsi izvoare naturale calde și Caleden and Spa. Aici se oferă băi fierbinți în cadă și tratamente prin masaj.

  • Estaing

Considerat unul dintre cele mai pitorești sate din Franța, Estaing este una dintre opririle pelerinajului până la Santiago. Puteți vizita castelul medieval, puteți face un tur al vițelor de vie pe jos sau puteți petrece ziua degustând  vin la una dintre numeroasele pivnițe.

estaing-aveyron

Unde să mănânci în L’Aubrac, Franța?

Nu ratați aceste restaurante de top în timpul vacanței voastre în L’Aubrac:

  • Camillou

Camillou în Aumont Aubrac există încă din anii 1900, servind mâncăruri franceze gourmet, folosind rețete tradiționale locale.

  • Buron du Che

Dacă vă decideți să vă cazați la minunatul hotel Les Chalets de La Rule, atunci Buron du Che se află chiar lângă hotel și vă recomandăm să luați cina în acest restaurant minunat. Asigurați-vă că încercați Aligotul!

  • Hotel Remise

Hotel Remise din Saint Urcize merită o oprire dacă vă aflați lângă acest oraș mic. Fred și Isabelle conduc un hotel și un restaurant minunat și sunt două dintre cele mai primitoare gazde pe care le poți întâlni într-una din vacanțele tale pe aceste meleaguri minunate din Franța.

Le Buron du Ché situé près de Nasbinals propose un aligot préparé encore à l'ancienne. Les gastronomes pourront le déguster devant une vue panoramique sur l'Aubrac.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici