Alege-ți locul de cazare pentru vacanța în Praga.

0
77

Cele mai importante atracții turistice și hoteluri din Praga se află în cele patru cartiere istorice ale orașului. Stare Mesto, sau orașul vechi, se află într-o curbă blândă a râului Vltava, înconjurând comunitatea evreiască, o atracție în sine. Orașul vechi găzduiește, de asemenea, importante situri istorice, inclusiv Piața Orașului Vechi, ceasul astronomic de la Primăria veche, Galeria Națională și mai multe muzee.

Cazări de lux.

Situat pe malurile râului Vltava și la doar câteva minute de Podul Orașului Vechi, Four Seasons Hotel Prague este un loc ideal pentru vizitarea obiectivelor turistice din orașul vechi. Camerele cu vedere la râu sunt alegerea de top, cu vederi minunate la Castelul Praga și o varietate de teme, de la Rococo la contemporan. Facilitățile hotelului includ un spa propriu, un centru de fitness și un restaurant italian frumos, care are vedere la râu, formând o terasă privată.

De-a lungul fluviului din cartierul Little, Aria Hotel Prague oferă facilități de lux similare, plus câteva zone comune pentru a vă face șederea cât mai confortabilă, inclusiv o cameră de zi mare cu șemineu și o bibliotecă muzicală extinsă, o sală de screening și o sală de jocuri

Chiar mai aproape de castel este Golden Well Hotel, o vilă regală din secolul al XVI-lea, care odinioară găzduia împăratul Rudolf al II-lea. Complexul mic de 19 camere și apartamente este situat în cartierul Hradcany & Letna, aproape de Golden Lane și Palatul Lobkowicz.

 

Cazare cu buget redus.

Oaspeții nu trebuie să sacrifice calitatea dacă doresc un preț redus așa că se pot caza la Questenberk, un hotel boutique de tip situat în cartierul istoric Hradcany & Letna, lângă Palatul Cernin și câteva muzee bune. Arhitectura secolului al XVII-lea din clădire este similară cu cea a mănăstirii Strahov din apropiere, iar multe camere au vederi excelente cu vedere spre oraș spre Castelul Praga.

La est de râu, Hotelul Miss Sophie’s se află în New Town, lângă gară și la câțiva pași de atracțiile istorice ale orașului vechi.

Situat la marginea orașului New Town, dar convenabil la stația de metrou și într-un cartier sigur, B & B Hotel Prague City oferă o atmosferă incredibilă, la prețuri ieftine, care includ micul dejun. Camerele sunt eficiente și impecabile, iar personalul este incredibil de prietenos și de ajutor.

 

Cazare pentru familii.

Pentru o vacanță de familie Residence Agnes este locul perfect. Acest hotel de tip boutique de 4 stele are apartamente spațioase și camere de familie, care sunt elegante. Hotelul se află la o plimbare de zece minute de atracțiile turistice ale orașului vechi și aproape de câteva restaurante bune, iar oaspeții sunt serviți un mic dejun generos, gratuit.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici