Aruba – paradisul păsărilor flamingo

0
89

De la o zi de răsfăț printre flamingo la alte activități care includ explorarea vietăților marine, aici sunt câteva dintre cele mai frumoase activități pe care le puteți face atunci când mergeți în Aruba:

  • Croaziere pe mare

Croazierele vă permit să vă bucurați de muzică live, mâncare și băuturi, relaxare sub soare sau explorari subacvatice. Croaziera Pelican Adventures vă duce spre S.S. Antilla, un naufragiu celebru din al doilea război mondial, unul dintre cele mai mari din Caraibe.

  • Petreceți ziua printre flamingo

Renaissance Island este o insulă privată pentru oaspeții Renaissance Resort & Casino, așa că puteți împărtăși compania păsărilor flamingo pe una dintre plaje. Chiar dacă nu vă cazați la acest hotel, puteți cumpăra un bilet de trecere timp de o zi pentru a face cât mai multe fotografii cu aceste păsări minunate și roz.

 

Top Ten Things to Do in Aruba

  • Vizitați Eagle Beach

Eagle Beach a fost numită una dintre cele mai bune plaje din lume. Este populară, dar cu o coastă vastă, nisipuri fine și albe, reprezintă un loc perfect pentru a vă relaxa. În lunile de vară, spre seară, puteți chiar să vedeți broaște țestoase marine.

The renowned two-mile-long strip known as Palm Beach Aruba* is home to glamorous high-rise hotels in Aruba and dotted by water sports concessions, piers, beach bars, restaurants and shops.  #Aruba

  • Înotați în Mangel Halto

Un favorit al localnicilor, apele calme ale lui Mangel Halto sunt perfecte pentru snorkeling. Aici se află un recif frumos cu pești colorați și puteți să îotați cu ușurință pentru a-i vedea.

  • Încercați Zeerover

Zeerover este un restaurant mic, local, în satul pescăresc Saventa, unde puteți savura fructe de mare proaspete și delicioase la prețuri avantajoase. Pestele prăjit și creveții jumbo vin alături de clătite Aruban și plantains prăjite pentru o masă consistentă. Puteți chiar să jucați un joc de domino în timp ce așteptați sau să vă luați mâncarea și să aveți un picnic pe plajă!

Top Ten Things to Do in Aruba

  • Vizitați California Lighthouse

Un far pitoresc alb aflat în nord-vestul Arubei, California Lighthouse este o destinație ideală pentru un cuplu. Acesta oferă o vedere frumoasă, iar în apropiere sunt California White Sand Dunes.

  • Relaxați-vă în Palm Beach

Palm Beach este renumită pentru apele sale calme, fiind ușor să plutiți pe o plută de cauciuc și să vă bucurați de soare. Plutele sunt destul de ieftine și le puteți închiria cu 5 dolari pe zi.

Palm Beach, Aruba

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici