Cazează-te în Rai! Cazează-te în Santorini!

0
82

Indiferent de unde sunteți cazați în Santorini aproape toate hotelurile oferă servicii de transfer către toate marile orașe, așa că alegerea hotelului trebuie să îndeplineasca criterii ce țin de buget si view.

Cele mai populare locuri de cazare sunt de-a lungul Calderei de pe coasta de vest a insulei, cele mai cunoscute pentru apusurile de soare care îți taie răsuflarea și grupurile de case albe care se agață de stâncile abrupte. Orașele portuare Fira și Oia sunt ideale pentru cei care doresc să aibă acces ușor la cumpărături și restaurante, în special la familii și cei care stau pentru o perioadă scurtă de timp. Cele mai scumpe hoteluri sunt cocotate de-a lungul vârfurilor de pe stâncă, cu vedere la Marea Egee, în timp ce opțiunile bune de buget sunt la o scurtă plimbare de piața orașului. Trebuie să știți că nu veți găsi aici nici un imens hotel de lanț, ci mai multe afaceri personale mici în care vă sunt furnizate cele mai bune servicii.

Persoanele care vor o cazare mai luxoasă se vor bucura de vilele de la Celestia Grand din Fira, care permit oaspeților să se bucure de intimitatea unei case individuale, cu luxul și comoditatea unui hotel cu servicii complete. Fiecare vilă de pe colină este echipată cu o bucătărie și facilități complete, inclusiv un computer și Wi-Fi, fiecare având terasa proprie, cu o piscină privată și o cadă cu hidromasaj care au vedere la Marea Egee. Există un restaurant în complex care oferă un mic dejun gratuit la vila în fiecare dimineață, iar managementul oferă și servicii precum babysitting și transport la atracțiile din apropiere.

Serviciile de transfer și micul dejun sunt oferite, de asemenea, oaspeților hotelului Petit Palace Suites, care se află chiar în afara orașului Fira, în apropierea satului Megalochori. Restaurantul hotelului are ziduri de sticlă care oferă priveliști uimitoare peste apă până la vulcanul Santorini, iar pe lângă un bazin mare și o cadă cu hidromasaj există un centru spa cu servicii complete.

Fiecare apartament de la familia Atrina Canava din 1894 din Oia are o terasă care se uită în jos peste clopotul iconic al stâncilor. Piscina mare este amplasată într-o locație excelentă pentru cele mai bune vederi, iar în apropiere se află o frumoasă nopă cu flori, pentru cei care doresc să se bucure de ea de la umbra.

Hotelurile la preț mic din Fira stau în partea de est a orașului, și deși nu le oferă vedere la ocean, acestea se află la doar câteva minute de centrul orașului și de atracțiile principale. Costa Marina Villas are camere curate și luminoase, cu balcoane care se confruntă cu răsăritul soarelui. Anemomilos Hotel Apartments este o opțiune bună pentru un buget redus în Oia, cu camere single, duble și de familie disponibile. Facilitățile includ Wi-Fi gratuit și parcare, un mini-frigider, transfer de la / la aeroport, piscină, restaurant și servicii de babysitting.

Familiile cu copii vor fi cucerite de Hotelul Dream Island din Fira, situat într-o zonă liniștită a orașului, la doar câteva minute de mers pe jos de restaurante și ocean. Acest hotel încântător, cu o gamă medie, oferă servicii gratuite pentru a avea o vacanța fără stres, inclusiv servicii de transfer la insulă, mic dejun și Wi-Fi.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici