Ce poți face în Jamaica?

0
226

Cunoscută ca „locul de naștere al reggae-ului”, Jamaica se mândrește cu o comoară de bijuterii naturale și o atmosferă colorată africană. Plaje de aur, munți luxurianți și verzi turcoaz, reciful de corali, junga și râurile sunt doar câteva dintre activitățile de invidiat ale insulei. Iubitorii de natură vor găsi o mulțime de lucruri de făcut, de la drumeții până la scufundări sau snorkeling. Jamaica este, de asemenea, renumită pentru numeroasele sale plantații istorice, unde puteți încerca fructe tropicale așa că să vedem punctuaș ce puteți face aici intr-o vacanță.

 

Plaja Negril & Negril Cliffs cunoscut și sub numele de Seven Mile Beach este una dintre cele mai frumoase plaje de nisip alb din Caraibe. Plaja se întinde de la Golful Bloody până la Long Bay și Stâncile Negril la sud de oraș. Amplasate în păduri de palmieri de nucă de cocos,stațiunile se află la marginea țărmului, de la stațiunile mari de tip all-inclusive până la proprietăți de tip boutique mai mici

Rafting pe râul Martha Brae este una din cele mai des întâlnite atracții în Jamaica. În satul Martha Brae, puteți să vă plimbați pe o porțiune pitorească a râului pe plutele de bambus conduse de către ghizii locali. Această excursie relaxantă este o modalitate excelentă de a savura o parte din peisajul tropical, iar unii ghizi vă vor distra pe drum, cântând sau oferindu-vă informații despre floră și faună.

Dunn’s River Falls. Înconjurat de 180 de metri de cascade ușor terasate, Dunn River Falls este una dintre cele mai renumite atracții naturale din Jamaica. Căderile se rostogolesc peste pietre și pervazuri de calcar în mare. Puteți urca nivelurile naturale în partea de sus cu ajutorul unui ghid.

Pentru o excursie plină de distracție, încercați un Jamaica Combo Tour: Dunn’s River Falls și Nine Mile Bob Marley. Acest traseu se oprește lângă satul Nine Mile, locul de naștere al lui Bob Marley, apoi se îndreaptă spre râul Dunn’s Falls, pentru o excursie ghidată până la cascade.

Parcul Național Blue Mountain și John Crow Mountains. În 2015, spectaculosul Parc Național Blue Mountain și John Crow a fost înscris pe lista patrimoniului mondial UNESCO pentru bogata moștenire naturală și culturală. Odată refugiu pentru foștii sclavi și indigene Taino care au fugit aici pentru a scăpa de sclavie această rezervație nealterate oferă peisaje uluitoare. În interiorul granițelor sale, puteți explora munții, păduri tropicale luxuriante, plantații de cafea și plante și animale exotice.

Dacă timpul vă permite puteți, de asemenea, să vizitați :

Port Antonio,

Doctor’s Cave Beach, Montego Bay,

Blue Hole, Ocho Rios,

Rose Hall Great House, Montego Bay,

Rio Grande River,

Black River Safari Boat Tour and YS Falls.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici