Ce poți să faci atunci când mergi în orașul Kandersteg din Elveția

0
112

Dacă sunteți în căutarea unui oraș tradițional, dar modern, un peisaj liniștit, cu o mulțime de opțiuni de activități și lacuri cu ape cristaline, înconjurate de munți cu zăpadă, Kandersteg din Elveția este locul potrivit în care să mergeți.

Iată o parte dintre activitățile relaxante pe care le puteți face în această destinație minunată:

  • Vizitați Lacul Oeschinensee

Lacul Oeschinensee este o minunăție turcoaz înconjurată de Alpii elvețieni. Deoarece lacul este alimentat de apele ghețarilor, este un pic rece, dar în mod sigur vara este potrivit pentru înot. În cazul în care nu sunteți pasionați de acest lucru, atunci există excursii ghidate pe apă.

Dacă plănuiți să vizitați lacul din decembrie până în mai, să știți că este probabil ca acesta să fie înghețat, dar în lunile de iarnă este numai bun pentru schiat.

Things To Do in Kandersteg, Switzerland

  • Vizitați Lacul Blausee

Cu un nume care se traduce literalmente „albastru”, Lacul Blausee se află la doar cincisprezece minute de mers cu mașina de Kandersteg și este înconjurat de o pădure densă. Întreaga zonă este un parc în care puteți să faceți picnic, să vă plimbați pe lac cu o barcă cu fund de sticlă sau să vizitați muzeul. De asemenea, lacul în sine este o crescătorie organică de păstrăvi care organizează un eveniment de pescuit în luna octombrie.

Pentru a ajunge la Lacul Blausee, puteți lua autobuzul de la Kandersteg sau puteți merge cu mașina. Cu toate acestea, dacă plănuiți să conduceți, recomand foarte mult să ajungeți acolo la începutul zilei, deoarece locurile de parcare tind să se umple rapid, mai ales la sfârșit de săptămână.

Blausee Lake, Bern, Switzerland

  • Vizitați Tropical House Frutigen

Cu o crescătorie de pește, o grădină tropicală, o expoziție interactivă și un concept energetic unic, o vizită la Casa Frutigen Tropical va fi diferită de orice altceva pe care l-ați experimentat în Alpii elvețieni.

În timp ce sunteți aici, opriți-vă la restaurantul Tropengarten pentru o gustare rapidă. Bucătarul foloseste pește, caviar, fructe și mirodenii produse chiar în acest loc pentru a crea niște mâncăruri cu adevărat unice.

Lucerne, Switzerland.

  • Drumeții

Dacă sunteți un excursionist împătimit, atunci veți fi bucuroș să știți că există o mare varietate de rute pe care le puteți alege alege – dintre care, unele au fost folosite chiar și cu sute de ani în urmă de către comercianți. Doar asigurați-vă că aveți o hartă cu traseul înainte de a pleca la drum!

Things to Do in Kandersteg, Switzerland

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici