Ce să faci atunci când mergi în Dublin

0
96

Ai visat vreodată să vizitezi frumoasa țară verde, Irlanda, dar nu ai avut timp sau bani pentru a face acest lucru? Cu puțină pregătire și planificare, puteți vedea o mică bucată din Emerald Isle și puteți petrece o zi întreagă în câteva dintre cele mai frumoase locuri din Dublin. Iată care ar fi cele mai importante lucruri pe care să le faci atunci când mergi în Dublin:

 • Obțineți un card LEAP

Înainte de orice, mergețicentrul de informații al aeroportului din Dublin în Terminalul A și achiziționați un card LEAP de o zi (aproximativ 10 euro). Acest card vă va oferi transport nelimitat pe autobuze și tramvaie în tot orașul timp de 24 de ore, inclusiv autobuzul spre / de la aeroport. Biroul de informații vă va oferi o hartă a tuturor stațiilor de autobuz din Dublin, deși vă recomandăm să descărcați aplicația Journey Planner, care vă va oferi numerele de autobuz precise și orele de sosire la anumite stații pe care le alegeți.

 • Old Jameson Distillery

Aici ai parte de un tur interesant prin distilăria Jameson, unde ai, posibilitatea de a face cumpărături de suveniruri și, bineînțeles, de whisky! Deși faimosul lor whisky nu se mai fabrică aici, aproape toți cei care au vizitat vreodată distilăria spun că este obligatoriu să o vezi.

Jameson distillery, Dublin

 • Guinness Storehouse

Depozitul Guinness este atât o fabrică de bere, cât și un muzeu, și merită pe deblin taxa de intrare. Achiziționați bilete online pentru un preț mai ieftin și lăsați-vă cuprinși de o experiență cu adevărat intensă! Învățați să vă turnați propria halbă, vedeți cum se face Guinness și urcați la Gravity Bar pe acoperiș pentru o vedere panoramică asupra orașului Dublin.

Beauty, history, guinness... there are not many places in the world that compare to Ireland. Here are a few must-see destinations in Ireland

 • Dublin Castle

Faceți un tur în jurul Castelului Dublin, un reper masiv chiar în centrul orașului. Irlanda este binecunoscuta pentru castelele antice, iar ocazia de a vedea unul din interior și din exterior nu poate fi ratată.

Dublin Castle in Dublin, Ireland--Stunning.

 • Temple Bar

Temple Bar este o zonă din Dublin cunoscută pentru pub-urile sale, magazine de tip boutique și diverse locuri de divertisment. Beți o Guinness și asigurați-vă că vizionați un film indie la Institutul Irlandez de Film. Puteți chiar să vizitați Temple Bar și să ascultați muzică irlandeză în fiecare zi a săptămânii!

Legendary Temple Bar, Dublin               …                                                                                         More

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici