Ce să iei cu tine atunci când mergi în Scoția

0
84
Cele mai multe destinații de vacanță necesită o garderobă sezonieră în funcție de anotimp, în timp ce vremea rece și umedă în mod cosntant din Scoția face ca bagajul de călătorie să fie mult mai ușor de realizat. Cu toate acestea, vei avea nevoie de ceva mai mult decât încălțăminte rezistentă la apă și haine groase. Iată ce trebuie să conțină bagajul tău pentru o vacanță în Scoția:
  • Echipament de ploaie

Ploaia este ceva normal în Scoția și ar trebui să vă așteptați să o întâlniți chiar și în lunile de vară. Nu plecați într-o excursie în Scoția fără o jachetă rezistentă la ploaie, cu glugă  și o umbrelă durabilă dacă vă veți plimba prin oraș – sau o să regretați.

28 Mind Blowing Photos Of Scotland! See just how AMAZING Scotland is on Avenly Lane Travel.

  • Echipament sportiv

Terenul montan al celor mai bune obiective turistice din Scoția va necesita o încălțăminte sportivă adecvată. Colanți din spandex, bluze cu mâneci lungi și orice articole de îmbrăcăminte vă sunt confortabile pe parcursul plimbărilor din timpul vacanței.

Aduceți cu voi două perechi de încălțăminte sportivă, deoarece una se va uda cel mai probabil și va avea nevoie de timp pentru a se usca înainte de următoarea voastră ieșire. Dacă puteți, luați cu voi pantofi pentru drumeții impermeabili. Aceștia sunt minunați pentru clima umedă din Scoția și va dura puțin să se usuce după o zi de explorat.

Built in the 13th century ~ Eilean Donan Castle is one of the most iconic images of Scotland.

  • Maiouri

Acest articol de îmbrăcăminte este valabil pentru orice sezon, orice oraș, orice vreme. Ultimele luni de primăvară și de vară nu vor necesita jachete groase, însă un maiou pe sub bluza nu strică niciodată să îl ai.

  • Protecție impotriva insectelor

Midgele, insecte mușcătoare asemănătoare cu țânțarii,  sunt enervante și par a fi peste tot în Marea Britanie.  Acestea tind să fie atrase de locuri răcoroase, întunecate și apar la răsărit sau apus, așa că rămâi în interior seara dacă ești extrem de sensibil la mușcături de insecte!

În plus față de toate cele de mai sus, asigurați-vă că ați împachetat și un adaptor pentru priza din Marea Britanie, o sticlă de apă reutilizabilă pentru călătoriile aeriene și activitățile în aer liber și o cameră digitală DSLR de calitate pentru a captura împrejurimile uluitoare.

Heather on the Hill in Scotland

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici