Ce trebuie să conțină bagajul pentru un city break

0
162

Indiferent de anotimp, o scurtă plimbare într-un city break într-o țară europeană, poate fi tot ce ai nevoie pentru o evadare din stresul de zi cu zi. City breakurile sunt niște oportunități de a călători pe o perioadă scurtă de timp și care să îți dea și ocazia să vezi o țară străină. Pentru cei care le ajung și 2 nopți pentru a se relaxa, acestea sunt ideale.

Dar oare tu cum îți faci bagajul pentru un city break? Nu e așa că este greu să te gândești ce să îți iei cu tine mai ales că locul în bagaj este limitat? Nu este necesar pentru câteva zile să îți iei și bagaj de cală. Iată ce lucruri trebuie să le iei in bagajul pentru un city break:

Produse de îngrijire personală

Desigur, în cantități mai mici. Caută să îți iei câte puțin din fiecare șampon, gel de duș, deodorat sau șampon în recipiente acceptate pentru bagajul de mână. Nu uita să iei tot ce ai nevoie cu tine, inclusiv dacă urmezi un anumit tratament.

Haine adecvate destinației

Nu te lua mereu după vremea din țară pentru că la destinația aleasă situația poate fi diferită. De exemplu dacă mergi vara în Anglia acolo trebuie să te pregătești și pentru o zi ploioasă. Desigur, nu îți lua foarte multe bluze sau pantaloni.

Ce trebuie să conțină bagajul pentru un city break
Ce trebuie să conțină bagajul pentru un city break

Încărcătorul la telefon

Ce poate fi mai neplăcut decât să rămâi fără baterie la telefon când ți-e lumea mai dragă. De aceea este bine să nu îți uiți încărcătorul pentru că vei avea nevoie de telefon pentru a ține legătura cu cei dragi, dar și pentru a te descurca pe acolo.

Documentele necesare călătoriei

Nu uita niciodată pașaportul, buletinul și biletele de avion. Este foarte neplăcut să pleci la drum cu entuziasm și să constați că nu ai cum să te urci în avion. Acesta să fie primul lucru pe care să îl faci când începi să îți faci bagajul.

Și nu în ultimul rând nu uita să te distrezi și să te relaxezi. Alege să mergi alături de prieteni sau de partenerul din cuplu într-un city break minunat.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici