Cele mai frumoase locuri de cazare în Veneția.

0
75

Veneția este împărțită în șase cartiere numite sestieri, dintre care patru se învecinează cu Canalul Grande. Din aproape orice loc în care stați este ușor să ajungeți la toate atracțiile turistice. Însă deoarece nu puteți lua un taxi de la hotelul dvs., iar taxiurile de apă nu pot ajunge în locurile care nu sunt pe canale ar trebui să vă gândiți cu atenție unde vă cazați. În plus suntem siguri că vreți ca dimineața să fie un specială în Veneția, iar asta înseamnă o priveliște frumoasă.

 

Pentru a ajunge cât mai repede la toate obiectivele turistice trebuie să vă cazați aproape de Piața Sf. Marcu. Chiar și asa va trebui să mergeți pe jos sau să luați Vaporetto între atracții. Totuși locația cea mai convenabilă este în Piața San Marco care desi este o zonă centrală hotelurile de aici nu au prețuri exorbitante.  De exemplu, hotelul Rio Venezia, care este prietenos cu bugetul fiecăruia, se află chiar în spatele Bazilicii Sf. Marcu, la doar un bloc de la Canalul Grande.

Starhotels Splendid Venice este foarte bine cotat pe Mercerie și se află la jumătatea distanței dintre St. Mark și Rialto pe un canal mic având o terasă pe acoperiș. Cu vedere la laguna și situat lângă muzeul maritim, Hotelul Gabrielli este la îndemâna vizitatorilor care vor să fie cazați lângă Castelul Sestiere și vor să facă o scurtă plimbare de-a lungul lagunei până la Palatul Ducal și St Mark.

Regulile stricte de construcție pentru a proteja atât integritatea istorică, cât și fundațiile fragile ale orașului au ținut Veneția fără blocuri moderne, dar asta nu înseamnă că nu veți găsi aici hoteluri de lux. Mai mult, hotelurile de lux sunt adesea în palate cu grijă păstrate și restaurate de familii nobile. Palatul Gritti, un hotel de lux, de exemplu, a fost casa unui Doge venetian. Camerele sale mari sunt decorate somptuos și au balcoane cu vedere la Canal Grande sau la o piază liniștită.

 

Hotelul Al Ponte Antico, unul dintre cele mai bine cotate hoteluri din Veneția, este situat într-un palat renovat. Terasa are vedere la Podul Rialto, iar micul dejun inclus este preparat la comandă. Hotelul Ai Cavalieri di Venezia, amplasat pe un canal mic dincolo de Rialto, include, de asemenea, micul dejun. Deși se află pe insula Giudecca, peste laguna, hotelul Belmond Hotel Cipriani oferă oaspeților un serviciu gratuit de transport către San Marco.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici