Cele mai frumoase locuri de vizitat în Germania

0
93

Germania este o ţară din Europa care are o istorie îndelungată şi impresionantă. Datele istorice spun faptul că au existat triburi germanice chiar din Epoca nordică a Bronzului în anii 750 i.Hr. Deşi comunitatea şi limba germană există de mult timp, statul german s-a format în anul 1871.

Deşi suntem obisnuiţi cu vacanţe în ţări precum Grecia, Franţa sau Spania, Germania are un farmec aparte dar şi multe obiective turistice. O ţară civilizată unde se îmbină arta cu istoria. Nu ştii ce să vizitezi în Germania? Iată cele mai frumoase locuri:

Parcul Naţional Pădurea Neagră. Parcul este format în Munţii Pădurea Neagră. Aici poţi să vezi numeroase specii de copaci, dar şi dealurile fascinante ale pădurii.

Stuttgart. Al şaselea oraş din Germania ca dimensiune este chiar Stuttgart. Acesta se află în apropierea munților Pădurea Neagră şi poţi să vizitezi următoarele muzee: Muzeul Mercedes-Benz, Muzeul de științe naturale, Casa natală a filozofului german Georg Wilhelm Friedrich Hegel sau Staatsgalerie Stuttgart.

Berlin. Daca ajungi in Germania nu ai cum sa nu vizitezi si capitala. In Berlin poti vizita: poarta Brandenburg, cupola Reichstag, Piata Gendarmenmarkt, Catedrala din Berlin, parcul Tiergarten si insula Muzeelor.

Frankfurt. Al cincilea oraş ca mărime din Germania este Frankfurt. O adevărată metropolă unde poţi găsi peste 30 de muzee. Cele mai importante monumente pe care se merită să le vizitezi sunt: Biserica Sf. Paul, Primăria Römer, Catedrala Sfântul Bartolomeu şi Opera Veche.

Zidul Berlinului. Este un simbol de bază în Germania, locul care a întâlnit o istorie dureroasă în timpul Războiului Rece.

Valea Rinului. Pe Valea Rinului poţi să vezi multe castele şi este şi un traseu turistic impresionant. Unele dintre aceste castele au hosteluri unde poţi să dormi. Toată această zonă se întinde între Mainz şi Bonn.

Poarta Brandenburg
Poarta Brandenburg

Catedrala din Köln. Construcţia acestei capitale a început prin anii 1248 şi 1473. Dacă eşti pasionat de catedrale şi de lumea religioasă a Germaniei, aici poţi veni la pelerinaj la moaştele Celor Trei Magi.

Poarta Brandenburg. Un simbol important al Germaniei construită la instrucţiunile regelui Friedrich Wilhelm II. Aceasta poate fi vizitată în cartierul Mitte din Berlin.

Palatul Ludwigsburg. Un palat imens localizat în oraşul Stuttgart de o valoare arhitecturală incontestabilă. Este înconjurat de grădini fascinanate ce îţi vor bucura privirea.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici