Cele mai frumoase locuri în care să îți petreci Crăciunul

0
63

Se spune că cel mai frumos loc în care îți poți petrece Crăciunul este acasă, în familie. Acest lucru poate fi adevărat, dar nu întotdeauna. Poți alege să mergi împreună cu cei dragi în locuri cu adevărat minunate, acolo unde vremea este mai căldă și mai frumoasă decât în România. Dacă vrei să petreci Crăciunul pe meleaguri străine și încă nu te-ai hotărât ce destinație să alegi, noi avem câteva opțiuni pentru tine. Iată care sunt acestea:

Roma, Italia

Pe timpul verii, Roma este o destinație destul de fierbinte, ceea ce înseamnă că iarna te poți plimba în voie fără să fii acoperit de cojoace. Dacă alegi să mergi în Roma de Crăciun, nu trebuie să ratezi masa de la miezul nopții care se ține la Basilica St. Peter. Și, bineînțeles, să nu uităm de pizza, paste și gelato care vor fi din belșug.

 itsaydriana ✶

 

Londra, Anglia

Luminile și decorațiunile de Crăciun de pe străzile Bond și Regent din Londra sunt de poveste. În ziua de Crăciun, poți opta pentru o cină tradițional englezească, cu friptură, budincă Yorkshire, umplutură, tarte, trifle și clasica budincă de Crăciun.

 

 Harrod's in London

 

Paris, Franța

Adevărul este că Paris este un oraș cu adevărat romantic în orice perioadă a anului, dar să vezi Turnul Eiffel înconjurat de zăpadă și Champs-Elysees cu tot felul de luminițe, este ceva cu totul special. Orice alegi să faci în Paris în perioada sărbătorilor, nu uita să încerci desertul tradițional de Crăciun – Buche de Noel.

Beautiful

Praga, Cehia

În perioada sărbătorilor de iarnă, Praga arată ca un oraș de basm, mai ales atunci când este acoperit de zăpadă. Târgurile de Crăciun din Old Town Square și Wenceslas Square sunt unele dintre cele mai festive din toată Europa.

 Prague winter

New York City, New York

Dacă ai văzut în filme bradul din Rockefeller Center, acum ar fi vremea să îl vezi și în realitate. Sunt atât de multe lucruri de văzut iarna în New York, încât nu știi de unde să începi. Îți recomandăm decorațiunile de pe Fifth Avenue, toate magazinele festive și dacă începe să ningă trebuie neapărat să ajungi în Central Park, care se va transforma într-un tărâm magic.

Winter in Central Park, New York

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici