Cele mai potrivite locuri pentru o vacanță de lux

0
69

Cine nu-și dorește o vacanță de lux la un moment dat în această viață? Aici sunt 7 locuri unice din întreaga lume în care îți poți face o vacanță de vis:

  • 137 Pillars House

Dacă sunteți în căutarea unei clădiri frumos restaurată din secolul al XIX-lea din lemn de tec din Chiang Mai, atunci acesta este locul potrivit pentru voi. 137 Pillars House oferă 30 de apartamente luxoase, fiecare cu o verandă din gresie cu vedere la grădinile minuțios amenajate. Unul dintre lucrurile specifice acestor apartamente include coșuri de picnic cu șampanie pe care le puteți lua cu voi în excursiile de o zi.

137 pillars house ,chiang mai Miss this little piece of heaven!

  • Bella Luce Hotel, Restaurant and Spa

Bella Luce este un conac din secolul al XII-lea lângă portul Sf. Petru de pe insula Guernsey, în Regatul Unit. Cu celebrul restaurant Garden, apartamentele elegante și camera de degustare cu o selecție largă de whisky de epocă, se pare că este locul perfect pentru a te încălzi chiar și în cele mai reci zilele de pe Canalul Mânecii.

bell luce hotel channel islands united kingdom

  • Cappadocia Cave Resort and Spa

Pe lângă faptul că se află pe un deal din Cappadocia, această stațiune dispune de primul spa de tip peșteră din lume. Fiecare cameră are o senzație naturală – la fel ca împrejurimile stațiunii – și vedere la formațiunile de rocă vulcanică cunoscute sub numele de „coșuri de zână”.

  • Cameron Highlands Resort
Acest resort se află printre plantațiile de ceai în cel mai înalt punct din Malaezia continentală. Pentru o experiență unică, oaspeții se pot bucura de un picnic privat în plantație, care are vedere spre valea de jos.
  • Château de Bagnols

Ai vrut vreodată să stai într-un castel medieval? Această proprietate oferă 22 de apartamente spațioase – fiecare cu gustul său unic. Și care este cea mai bună parte? Castelul se află în Franța și oricine poate ajunge acolo cu ușurință.

Chateau de Bagnols. Bagnols, France. Luxury Hotel Deals, Reviews

  • Casa Bonita

Situat în sud-vestul Republicii Dominicane, hotelul de lux Casa Bonita este înconjurat de o pădure tropicală și servește preparate din bucătăria ecologică locală. Acest hotel intim este locul perfect pentru iubitorii de natură.

  • Columbia Beach Resort

Columbia Beach Resort din Cipru are vedere la Marea Mediterană care este superbă. Fiecare dintre cele 94 de apartamente sunt decorate pentru a reflecta culorile mării și peisajul înconjurător.

Cyprus may seduce with her endless summer of stunning beaches and crystal seas but there is so much more. Experience the best of Cyprus beyond the resorts.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici