Cele mai vizitate țări în 2018

0
65

Anul 2018 se află pe sfârșit, un an în care milioane de turiști au explorat locuri noi și au mers în vacanțe prin întreaga lume. A fost un an în care nu au lipsit nici city break-urile, dar nici sejururile complete. Un an în care cel puțin românii au ales destinații exotice, dar și destinații din România.

Dacă vrei să știi care au fost cele mai căutate și vizitate destinații în anul 2018 poți vedea chiar mai jos. Desigur, pot fi motiv de inspirație pentru o vacanță perfectă în 2019. Tu unde ai fost în vacanță în acest an?

Grecia

Şi în anul 2018 vacanţele în Grecia au fost în topul românilor. Până la urmă au avut şi motive: apa este limpede, nisipul fin, oamenii ospitalieri şi serviciile excelente.

Portugalia

Turiştii s-au îndreptat şi către Portugalia în acest an. Oraşele din această ţară sunt minunate, mai ales festivalurile şi spectacolele colorate care au loc anual aici.

Cele mai vizitate țări în 2018
Cele mai vizitate țări în 2018

Australia

Deşi este o ţară îndepărată, Australia a fost în topul destinaţiilor pentru 2018. Oraşe precum Sydney sau Tasmania au bucurat turiştii cu frumuseţile pe care le-au văzut aici.

Turcia

Istanbul a rămas şi în acest an, la fel ca şi Grecia, o preferinţă în ceea ce priveşte vacanţa la mare. Mii de turişti s-au bronzat în această vară pe plajele din Turcia, dar au şi vizitat frumuseţea oraşului Istanbul.

Maroc

O destinaţie pe care turiştii au îndrăznit să o exploreze în acest an a fost Marocul. O ţară plină de tradiţii şi de obiceiuri, dar şi o ţară de unde mulţi au venit înapoi acasă cu amintiri şi suveniruri frumoase.

Cele mai vizitate țări în 2018
Cele mai vizitate țări în 2018

Olanda

Românii au călătorit în acest an foarte mult şi în Olanda, mai ales în Amsterdam. Acest oraş a fost vizitat din motive precum arhitectura clădirilor sau istoria acestei ţări.

Spania

La fel ca şi în anii trecuţi, Spania a rămas o destinaţie preferată de majoritatea românilor. Cele mai vizitate oraşe din însorita ţară au fost: Madrid, Valencia, Barcelona şi Palma de Mallorca.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici