Cum să călătorești ieftin în Elveția

0
113

Elveția, o țară îndrăgită pentru tot ce are de oferit, de la vârfurile minunate cu zăpadă până la bomboane de ciocolată și multe altele, nu a fost întotdeauna sinonimă cu ideea unei „vacanțe ieftine”. De la prețurile biletelor pentru unele dintre cele mai frumoase căi ferate din lume și costul de ședere într-un oraș metropolitan aglomerat – o vacanță în Elveția vă poate lăsa bugetul de călătorii cu mai multe găuri în el decât o roată de brânză elvețiană!

Iată câteva sfaturi bune de urmat dacă nu vreți să rămâneți cu datorii după o vacanță în Elveția:

  • Organizați-vă singuri vacanța!

Să știți unde vreți să mergeți! Poate suna ca un sfat inutil, dar cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru bugetul vostru este să plănuiți ce orase vreți să vizitați și apoi să găsiți cel mai bun mod de a ajunge de la o locatie la alta. Unele oferă transport public gratuit, altele au zboruri internaționale ieftine – deci decideți ce părți din Elveția doriți să vizitați mai întâi.

How to Travel Switzerland on a Budget

  • Alegeți cea mai ieftină modalitate de transport

Planificarea călătoriei voastre în perioada lunilor februarie-mai va garanta zboruri mai ieftine. De asemenea, când vă planificați zborul internațional, nu vă fie frică să zburați dintr-un oraș și în altul.

O călătorie frumoasă cu trenul între două orașe și posibilitatea de a le explora pe ambele ar putea fi cea mai economică opțiune. Companiile aeriene ieftine, cum ar fi EasyJet și RyanAir, ar putea fi cea mai bună alegere.

Murren, Switzerland : MostBeautiful

  • Cumpărați tichete de acces

Elveția are unele dintre cele mai renumite rute feroviare din lume, oferind servicii confortabile și eficiente cu vederi imbatabile, astfel că nu există o modalitate mai bună de a călători în Elveția decât cu trenul. Călătoriile cu trenul pot fi un mod plăcut de a evita prețurile biletelor de avion scumpe.

Dacă vizitați doar una sau două regiuni, achiziționați un Supersaver sau un Card Half Fare. Dacă intenționați să vă aflați pe șine în fiecare zi, atunci merită să cumpărați un bilet elvețian de călătorie, Eurail sau Interrail Pass.

Amintiți-vă că rezervarea online este aproape întotdeauna mai ieftină decât cumpărarea de bilete la chioșc și este de la sine înțeles că rezervarea din timp a biletelor vă poate ajuta să găsiți cele mai bune oferte.

How to Travel Switzerland on a Budget

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici