Cum să călătorești ieftin în Norvegia

0
85

Cu fiordurile sale expansive, arhipelagurile celebre și frumusețea incontestabilă, Norvegia se află în fruntea listelor cu destinații de vacanțe pentru mulți călători. La prima vedere, o astfel de vacanță poate părea destul de costisitoare, dar realitate este puțin diferită. Iată câteva dintre cele mai bune sfaturi în ceea ce privește găsirea unui loc de cazare ieftin și cum să economisiți bani pe hrană și transport în Norvegia:

  • Stabiliți o sumă de cheltuit pentru fiecare zi

Aceasta ar putea însemna șederea într-o pensiune, camping, couchsurfing sau gătirea meselor zilnice. Cazarea pentru o noaptea ar putea costa 100 de euro, ceea ce nu înseamnă un preț exagerat având în vedere că Norvegia este cunoscută pentru traiul scump. Mâncarea în restaurante, pe de altă parte, este foarte costisitoare. Așa că o variantă bună este să vă cumpărați alimente de la magazinele obișnuite și să vă gatiți.

THE BEST OF NORWAY ! This is from Nesaksla, Åndalsnes

  • Faceți rezervări din timp

Cazare

De îndată ce vă rezervați biletele de avion către Norvegia, ar trebui să începeți cercetarea cazării. Multe zone din Norvegia au o capacitate de cazare limitată și opțiunile hoteliere ieftine tind să fie rezervate mai repede. Înainte de rezervarea hotelului, verificați dacă tariful include micul dejun. Multe hoteluri oferă acest lucru.

Transport

Dacă vă decideți să renunțați la închirierea unei mașini, atunci vă recomandăm să vă rezervați în avans transportul. Dacă doriți totuși o mașină de închiriat, trebuie să știți că asigurarea pentru închirierile auto în Norvegia este destul de scumpă, dar nu este chiar ceva la care doriți să renunțați.

Lofoten Islands, Norway

  • Călătoriți în afara sezonului de vacanțe

Sezonul de vârf în Norvegia este din mai până în august, când vremea nu este prea rece. Cu toate acestea, dacă călătoriți în zone în care puteți vedea Lumina Nordică, atunci decembrie – martie va fi sezonul principal. Lunile aprilie și octombrie sunt cele mai bune alegeri pentru prețuri mai mici la zboruri și cazare.

#nature #beautiful #scenery Northern lights over Lofoten Islands Norway [OC] [6000x4000]

  • Beți apă de la robinet

În Norvegia, apa de la robinet este mult mai bună decât orice apă îmbuteliată pe care ai gustat-o vreodată. Chiar dacă ai suficienți bani și nu îți dorești neapărat să economisești, apa de la robinet este cea mai bună alegere.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici