Ghid de călătorie pentru o vacanță de vis în Bali

0
57

Bali este o insulă de culoare, cultură și aventură vibrantă. Amestecul insulei de plajă și munte, vegetație luxuriantă și dealuri vulcanice puternice o fac, probabil, cea mai renumită insulă din Indonezia.

Nu este cunoscută sub numele de Insula zeilor fără nici un motiv; o călătorie în Bali poate fi cu adevărat o experiență de neuitat! Experimentați celebra insulă de surfing din sud sau explora munți, temple, și plaje cu nisip negru din restul insulei.

  • Transport

Vestea bună este că multe dintre hotelurile din Bali vor oferi servicii de preluare de la Aeroportul Ngurah Rai. Vestea proastă este că drumurile din Bali nu sunt cele mai bune și nici nu sunt incredibil de prietenoase cu pietonii.

Transportul public este ieftin și ușor de folosit dar, în general, merge doar pe rutele turistice prestabilite. Ambele autobuze de transport turistic și servicii de feribot oferă călătorii între orașele de pe insulă.

Pentru a explora mai mult decât traseul stabilit, este recomandabil să închiriați o mașină, un șofer personal sau un scooter; dacă închiriați o mașină sau un scuter, asigurați-vă că permisul internațional de conducere este actualizat. Dacă utilizați un serviciu de taxi, asigurați-vă că aparatul este pornit înainte de a începe sau că ați convenit asupra unui preț stabilit înainte de a pleca, pentru a evita eventuale neînțelegeri.

I am not sure how many times we have been to Waterbom, but it never gets old. A lot had changed in the last 3 years since our previous visit. Find out why TripAdvisor now rates Waterbom Bali as the best waterpark in Asia. #Bali #Waterbom #Waterpark

  • Cultură

Bali este una dintre cele mai spirituale insule din Indonezia și veți vedea multe semne de acest fel în călătoria voastră. Mulți dintre locuitorii săi urmează propriul lor brand unic de hinduism bali, încorporându-l în dansurile, arhitectura și tot ce îi înconjoară.

Pura Lempuyang Door, Bali, Indonesia #exploreeveryday

  • Mâncare

Insula este, de asemenea, renumită pentru produsele sale warung sau pentru vânzătorii de stradă. Chiar și într-o excursie de lux, ar trebui să încercați o masă ieftină de la un warung local popular! Spre deosebire de majoritatea restului Indoneziei, care este în primul rând musulmană, multe mâncăruri tradiționale baliene includ carnea de porc, orez aburit sau prăjit, fidea, legume și fructe de mare – și pot fi foarte picante!

Asigurați-vă că aveți toleranță pentru mâncarea picantă înainte de călătoria voastră. Există puține opțiuni vegetariene în bucătăria baliniană, deci dacă aveți restricții dietetice, poate doriți să faceți o cercetare suplimentară.

Bali travel guide including where to stay, best Bali cafes and travel tips for first timers. #BaliTravel #BaliCafes #Balirestaurants #traveltattoo #tattoos #femaletattoo

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici