Hoteluri pentru toate bugetele în Paris.

0
67

Parisul se întinde pe o suprafață mare, dar cea mai mare concentrație de atracții turistice de top se află de-a lungul Senei, între Place des Vosges și Grand Palais. La vest se află Turnul Eiffel și Arcul de Triumf. Desigur, există multe alte lucruri de făcut în Paris așa că va trebui să vă hotărâți ce vreți să vizitați pentru a ști unde să vă cazați.

O serie de hoteluri în toate stilurile și gamele de prețuri se află aproape de râu, fie pe malul stâng, fie pe malul drept, unde se concentrează obiectivele turistice. Din acestea, puteți ajunge cu ușurință la orice altă atracție folosind metroul. Indiferent de bugetul dvs. și dacă planificați o evadare romantică pentru doi sau o aventură de la Paris pentru întreaga familie, acest ghid vă va ajuta să găsiți locul potrivit pentru a dormi confortabil.

În zona centrală cele mai multe hoteluri se găsesc lângă râu. Chiar la Musee d’Orsay și peste podul de la Grădinile Tuileries și Place de la Concorde se află hotelul d’Orsay – Esprit de France de la care mai faceți doar câțiva pași până la Louvre, Turnul Eiffel și Notre Dame. Ca un avantaj, se află în inima Rive Gauche – străzile colorate, cu cafenele, de pe malul stâng. Situat pe malul stâng, lângă Boulevard Saint Germain și la câțiva pași de Notre Dame, Pantheon, Muzeul Cluny și Grădinile Luxemburg, fermecătorul Hotel Residence Henri 4 are camere cu chicinete și balcoane cu vedere spre o stradă plină de viață.

De-a lungul râului de pe malul drept, lângă Grădinile Tuileries și la doar câțiva pași de la Louvre, hotelul boutique La Tamise este, de asemenea, mic, cu servicii personale superbe.

Hoteluri de lux pot fi găsite în mai multe cartiere, dar de departe cele mai prestigioase se află în Arrondissementul 8, pe malul drept. Străzile de aici sunt simbolul stilului Parisului. Decorat cu schițele originale de modă ale lui Christian Dior, Hotelul Plaza Athénée este convenabil pentru studiourile și sălile de expoziții ale designerilor haute-couture, iar nivelul său de lux reflectă importanța locației sale. Pentru a rămâne în clădiri mobilate cu antichități și artă frumoasă, alegeți La Reserve Paris Hotel și Spa.

Dacă vă doriți o cazare la un buget mai redus alegeți hotelurile care nu se află chiar în zona centrală, însă să fie în apropierea unei stații de metro. Acest lucru face din Montmartre o locație deosebit de bună pentru călătoriile cu buget mai redus, pentru că, deși nu este locul cel mai central pentru a rămâne, este, fără îndoială, unul dintre cartierele cele mai atmosferice din Paris. Aproape de stația de metrou Blanche, hotelul economic Basss de HappyCulture se află la doar o scurtă plimbare de Sacré-Cœur și de cafenelele și restaurantele de pe rue des Abbesses. O altă alegere bună pentru buget redus în Montmartre este Le Relais Montmartre, care este, de asemenea, situat foarte aproape de metrou.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici