Iarna la mare? Este posibil! Iată 4 destinaţii

0
75

Iarna este un anotimp care nu ne oferă prea multe posibilităţi de a merge într-o vacanţă la noi în ţară, în afară de un sejur la munte unde putem şi schia. Dar ce te faci dacă vrei să mergi iarna într-un loc unde poţi face şi plajă şi nu mai vrei să mergi tot pe varianta cu piscină?

Soluţia este simplă: alegi o destinaţie unde este cald în lunile de iarnă. Poate ţi se va părea ciudat mai ales atunci când te vei întoarce din vacanţă, dar cu siguranţă vei constata şi tu că va fi o experienţă de neuitat. Care ar putea fi acele destinaţii? Iată câteva idei pentru a putea alege vacanţa perfectă:

Cipru

În Cipru sau Republica Cipru care este o ţară insulară, pe perioada iernii temperaturile ajung la aproximativ 20 de grade. Un loc ideal pentru a fugi de frigul de acasă şi pentru a te delecta cu mâncare mediteraneană, dar şi cu un peisaj superb. Aici poţi să vizitezi Situl arheologic de la Paphos sau Vestigiile arheologice de la Choirokoitia.

Iarna la mare? Este posibil! Iată 4 destinaţii
Iarna la mare? Este posibil! Iată 4 destinaţii

Thailanda

Probabil că ştiai deja de Thailanda ca fiind o destinaţie perfectă pentru a face plajă pe timp de iarnă. Luna ianuarie este numai bună pentru a face baie şi plajă. Temperaturile sunt ridicate pentru ca aici practic este vară. Mai mult, vei avea ocazia să descoperi cultura şi mâncarea tradiţională thailandeză.

Egipt

În Egipt temperaturile pe timpul iernii ajung pe la 20 de grade. Având în vedere că este o zonă de deşert, nici nu ai cum să te aştepti la prea mult frig. Pe lângă faptul că te vei putea încălzi la soarele din Egipt, aici poţi vizita Valrea Regilor, piramidele şi mormântul lui Tutankamon. Descoperă şi tu arta egipteană antică pe perioada lunilor de iarnă.

Insulele Canare

Deşi se află în Spania, Insulele Canare sunt foarte aproape de Africa, de unde vine şi căldură în plină iarnă. Temperatura pe timp de iarnă ajunge pe la 22 grade, o climă numai bună pentru plimbări şi explorări ale ţinutului.

Iarna la mare? Este posibil! Iată 4 destinaţii
Iarna la mare? Este posibil! Iată 4 destinaţii

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici