Scurt ghid de călătorie pentru Scoția

0
59
  • Ce nu ai voie să ratezi și ce trebuie să faci atunci atunci când mergi în Scoția

Trebuie să vizitați orașul Edinburgh și, în special, partea veche a acestui oraș, alături de castel pentru o adevărată experiență istorică. Trebuie neapărat să vă rezervați câteva zile pentru a explora regiunea Moray-Speyside.

Gama de peisaje, de la munți și dealuri împădurite, până la peisaje de coastă, distilerii de whisky și excursii în aer liber, fac această zonă un sejur perfect. Mergeți în cele mai faimoase locuri din Scoția și nu aveți cum să dați greș: explorați castele, gustați whisky, faceți drumeții pe dealuri și bucurați-vă de o halbă de bere în canapelele confortabile ale unui pub vechi.

Travel Diary: Edinburgh, Scotland | LivvyLand

  • Sfaturi de siguranță, avertismente sau lucruri pe care trebuie să le știi atunci când mergi în Scoția

În afară de pericolul care există în ceea ce privește economiile voastre, Scoția este un loc sigur pentru călătorii. Dacă vă hotărâți să urcați pe unele dintre cele mai mari dealuri ale Scoției, numite Munros, asigurați-vă că sunteți experimentați și că urmați măsurile de precauție corespunzătoare. Condițiile meteo se pot schimba extrem de rapid în Scoția și în fiecare an există turiști care mor în expediții tocmai din cauza fapului că nu sunt echipați corespunzător.

În cele din urmă, unul dintre sfaturile importante pentru o călătorie în Scoția este să vă amintiți că mașinile se deplasează pe partea stângă a drumului, iar șoferii conduc pe partea dreaptă a mașinii. Da, este ciudat, dar vă puteți obișnui în scurt timp, iar soferii din Scotia sunt în general foarte, foarte buni.

wanderlusteurope: “Victoria Street, Edinburgh, Scotland ”

  • Ce să faci/să nu faci atunci când mergi în Scoția

Scoția este foarte asemănătoare culturilor nord-americane și vest-europene – nu există un hoț ascuns care să vă aștepte la orice colț sau care să vă urmărească în scopuri criminale. Dar nu întrebați niciodată un scoțian ce se află sub kiltul lui. Asta poate fi una dintre cele mai nepotrivite discuții pe care o puteți avea cu un localnic. La prima vedere, scoțienii par destul de serioși și rezervați, astfel că nu prea îți vine să mai socializezi. Cu toate acestea, dacă ai nevoie de câteva informații utile, aceștia îți vor răspunde într-un mod destul de plăcut.

Georgina | Edinburgh on Instagram: ““It was a beautiful bright autumn day, with air like cider and a sky so blue you could drown in it.” {Diana Gabaldon} ~ Edinburgh Castle…”

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici