TOP 3 cele mai frumoase plaje din Spania.

0
99

Spania oferă tot ce aveți nevoie pentru o vacanță perfectă la plajă: vreme frumoasă, o cultură care te ajută să iubești viața și să te bucuri de ea și multe activități culturale. Locația sa peninsulară în Europa îi conferă două linii de coastă, una de-a lungul Atlanticului și una de-a lungul Mediteranei. Dincolo de cele două linii de coastă și dincolo de Spania continentală, plajele din Insulele Baleare (în special Ibiza și Mallorca) și locuri ca Gran Canaria în Insulele Canare sunt unele dintre cele mai bune destinații de vacanță din lume. Plajele spaniole vin în toate formele și dimensiunile, de la golfuri izolate înconjurate de stânci acoperite cu pini până la spații largi și aglomerate, cu o mulțime de restaurante și stațiuni. Găsiți cele mai bune întinderi ale țării cu această listă și programați-vă vacanța!

 

Tossa de Mar, Costa Brava

Situată pe coasta Cataloniei, în nord-estul Spaniei, zona Costa Brava oferă o frumusețe robustă (numele înseamnă „coastă brută”) cu multe plaje senine și  înconjurate de stânci înalte. În afară de plaje, aici puteți vizita o mulțime de alte obiective precum orașul vechi Tossa de Mar, plaja orașului și castelul. Nisipul aici este maro auriu, iar plaja are o zonă mare de golf. Atracțiile din zonă mai includ ruinele romane, precum și mai multe rezervații naturale.

 

Es Pujols, Formentera

 

Formentera, insula vecină a Ibizei din teritoriul insulelor Baleare din Spania, este mult mai frumoasă și mai liniștită decât Ibiza. Plajele precum Es Pujols oferă atât nisipuri albe, cât și albastru-verzui. Nu este o insulă pustie; plaja este înconjurată de o zonă de promenadă cu cafenele și restaurante, iar dincolo de plajă există un mic oraș vibrant. Formentera este la 30 de minute de mers cu bacul de la Ibiza.

Playa del Ingles, Insulele Canare

 

Nici o listă de plaje spaniole nu este completă fără a menționa Insulele Canare. Aceste insule sunt la aproximativ 95 de kilometri de coasta Africii, în Oceanul Atlantic. Cele două insule principale sunt Tenerife și Gran Canaria. Playa del Ingles, pe Gran Canaria, este lungă de 11 kilometri. Acum locul este plin de hoteluri de tip boutique de lux și restaurante. Plaja este de culoare maro aurie, cu o panta usoara spre mare. Există multe cluburi de plajă care închiriază șezlonguri și umbrele de plajă.

Alte plaje la fel de frumoase sunt cele din :

Bogatell, Barcelona

Cala Mesquida, Mallorca

Almunecar, Costa Tropical

Laredo, Cantabria

Playa de Torimbia, Asturias

Carboneras, Almeria

Benicassim, Costa del Azahar

La Playa de la Victoria, Cadiz

Playa de As Catedrais, Galicia

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici