Top 5 destinații din Irlanda de Nord

0
91

Deși este o regiune mică, Irlanda de Nord are foarte multe lucruri de oferit vizitatorilor. Aici gădim o coastă dramatică, castele medievale, peisaje verzi, structuri celtice, oameni prietenoși și istorie variată. Irlanda de Nord are o mulțime de locuri care așteaptă să fie descoperite.

Fie că este vorba despre cultură, natură sau istorie, acestea sunt câteva dintre cele mai bune destinații din Irlanda de Nord:

  • Drumul pietruit al gigantului

Legenda spune că atunci când gigantul irlandez Fionn mac Cumhaus (Finn McCool) s-a luptat cu giantul scoțian Benandonner, a construit un drum de cu aproximativ 40.000  care l-au condus până la coasta Irlandei de Nord în Scoția. Când Benandonner a văzut acest lucru, a distrus drumul și a lăsat în urmă ceea ce este în prezent Drumul pietruit al gigantului.

Natural wonders in the UK: From Giant's Causeway to Durdle Door - Ginger Byard - #Byard #Causeway #Door #Durdle #Giants #Ginger #Natural #UK #wonders

  • Castelul Dunluce

Construit pe stâncile de coastă înalte din Antrim în jurul anului 1500, Castelul Dunluce este acum o ruină minunată, iconică, cu o istorie dramatică. Fără a intra în prea multe detalii, castelul a găzduit mai multe familii înainte ca o parte din acesta să se prăbușească în mare.

Ruins of Dunluce Castle - Portrush, Northern Ireland

  • Locuri din celebrul serial Game of Thrones

Dacă sunteți un fan al serialului Game of Thrones în Irlanda, nu există o modalitate mai bună de a vedea toate locurile din Westeros și de a vedea povestile din interior decât printr-un tur Game of Thrones cu Giant Tours Ireland.

În turneu, veți vizita The Stormlands (cariera Larrybane), Dragonstone Cliffs (Fair Head, Ballycastle), Portul Lordsport și Pyke (Portul Ballintoy), The Kingsroad (The Dark Hedges) și multe altele.

Ballycastle,  N Ireland

  • Dealul Cave

Dacă urcați în vârful dealului Cave, veți avea șansa să vedeți de sus orașul Belfast, și, de asemenea, puteți explora cele cinci peșteri aflate în stânci, vizitați Castelului Belfast și descoperiți unele locuri arheologice interesante. Dealul este situat în Cave Hill Country Park, care are, de asemenea, un loc de joacă pentru copii.

Cave Hill , Belfast

  • Titanic Quarter

Chiar pe malul apei din Belfast, Titanic Quarter oferă studiouri de film, repere istorice, o zonă de divertisment și, desigur, Titanic Belfast.

În timp ce vă aflați în Titanic Quarter, puteți face un tur prin Segway, cu barca sau pe jos, puteți vizita HMS Caroline sau Titanic’s Dock și Pump House.

Titanic Belfast in Antrim, Antrim

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici