Top 5 insule din Thailanda care merită să fie văzute

0
54

Thailanda este cunoscută pentru marele său oraș, Bangkok, dar insulele cu plaja albă ale țării oferă la fel de multă cultură, distracție și relaxare.

Călătoria în afara sezonului, după luna aprilie și în octombrie, este foarte ieftină. Cea mai bună vreme este în perioadele mai – iunie, apoi octombrie. Este destul de cald, dar așa veți evita sezonul aglomerat.

Luați feriboturile publice între insule pentru a economisi bani; insulele mai mari au și aeroporturi și zborurile interne pot fi chiar mai ieftine. Evitați să mâncați la restaurantele de la hotel dacă sunteți în căutarea unor prețuri scăzute și arome incredibile la nivel local; restaurantele mici și vânzătorii de stradă oferă cea mai autentică experiență!

  • Koh Phangan

Cunoscută pentru petrecerea sălbatică în cinstea lunii pline și pentru plajele sale din sud, insula atrage mii de oameni. Dacă petrecerea la lună plină nu este pe gustul vostru, insula este liniștită și relaxantă în alte momente ale lunii, iar plajele din nord sunt mai liniștite. Haad Yao Bayview Resort & Spa este un hotel prietenos și accesibil.

Thong Nai Pan Yai beach is one of the most beautiful beaches on the island of Koh Phangan, Thailand. The relaxed vibe of Thong Nai Pan Yai couldn't be further away from the craziness of the Full Moon Parties and instead offers a relaxed and chilled out side to Koh Phangan. Click through to find out more about the relaxed beach paradise of Thong Nai Pan Yai. | The World on my Necklace #Thailand #KohPhangan #ThongNaiPan

  • Ko Tao

Renumit pentru țestoasele de pe coasta, Ko Tao este cunoscut și pentru cele pesre 30 de locuri bune pentru scufundări. Ați putea chiar să vedeți  o  gigantică balenă-rechin! În afara sezonului principal aveți cea mai bună șansă de a le vedea.

Pentru aproximativ 150 de dolari pe noapte, puteți sta în bungalouri drăguțe în Palm Leaf Resort sau mergeți la mare și stați la minunata plajă Jamahkiri Resort.

Ko Tao, Thailand - The Overseas Escape-12

  • Ko Lipe

Această insulă găzduiește baruri de plajă relaxate, fructe de mare uimitoare și plaje superbe. Din păcate, dezvoltarea rapidă a lăsat urme în Ko Lipe; este aglomerat și deloc neobișnuit să vezi gropile de gunoi care sunt arse din cauza lipsei unor opțiuni adecvate de eliminare.

Hippie beach bar "happy vibes" on Koh Lipe, a tiny island in south Thailand

  • Ko Yao Yai

O destinație minunată pentru a vă bucura de liniștea naturii. Mulți dintre localnici sunt musulmani, așa că respectați acest lucru și purtați haine mai decente. Cu toate acestea, veți fi bineveniți pe această insulă încântătoare.

Best beaches of Ko Yao Yai (outside Phuket)

  • Ko Lanta

Ko Lanta oferăcondiții bune de înot, caiac, și o mulțime de locuri pentru a mâncat, jucat și pentru a obține un masaj relaxant. Este bine dezvoltata, cu drumuri bune si are cazari potrivite pentru cei care se bucura de statiuni de înalta clasă.

Koh Lanta, Thailand

 

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici