Top 7 cele mai frumoase locuri din sud-estul Asiei

0
76

Asia de Sud-Est are tot felul de țări diferite pentru toate tipurile de călători. S-ar putea să credeți că doar oamenii bogații vizitează Asia de Sud-Est, dar realitatea este alta. Puteți avea o vacanță în această regiune cu un buget limitat și vă puteți caza la hoteluri ieftine, dar frumoase și elegante.

Iată un top al celor mai frumoase locuri din Asia de Sud-Est:

  • Peninsula Bukit – Bali

Cu apă turcoaz, plaje superbe și opțiuni de mâncare ieftină, pur și simplu nu are cum să nu îți placă acest loc.

The Water Temple, Luwak Coffee, and Jimbaran Bay. Top things you CAN'T MISS in Denpasar, Bali!!

  • Mui Ne – Vietnam

Când vizitați această zonă, trebuie să faceți o călătorie până la dunele de nisip și dacă vă simțiți aventuros, închiriați un bord de nisip de la unul dintre copiii locali pentru o experiență de neuitat.

Fairy Stream, Mui Ne, Vietnam

 

  • Hoi An – Vietnam

Hoi An are opțiuni nelimitate în ceea ce privește cazarea și cumpărăturile, precum și oportunitățile de fotografie în jurul fiecărui colț minunat din această zonă. Arhitectura acestui oraș antic datează din secolul al XV-lea, iar mâncarea este delicioasă.

Puteți să vă cazați într-o cameră de hotel cu piscină pentru mai puțin de 20 de dolari pe noapte. Hoi An are o modalitate specială de a seduce călătorii prin confort și mâncare. S-ar putea să nu vreți să mai plecați acasă.

Vietnam Centre : que faire à Hué et Hoi An

  • Luang Prabang – Laos

Luang Prabang are o combinație de arhitectură Lao și franceză, pe care ați putea să o fotografiați ore întregi. O excursie la Luang Prabang nu este completă fără o excursie de o zi la cascadele Kuang Si.

Come see what the Kuang Si Waterfalls are like and find out why you NEED to visit the Kuang Si Falls in Luang Prabang, Laos: you won 't regret teh trip! | Things to do in Luang Prabang | Day trip from Luang Prabang | What to do in Luang Prabang, Laos #Laos #LuangPrabang- via @travelfreak_

  • Koh Phangan – Thailand

Dacă sunteți în căutare de plaje pentru înot, puteți încerca plajele din sud în apropiere de Haad Rin sau plajele din nord-est. Există, de asemenea, o cascadă legendară în partea de nord-est a insulei care merită văzută.

Thong Nai Pan Yai beach is one of the most beautiful beaches on the island of Koh Phangan, Thailand. The relaxed vibe of Thong Nai Pan Yai couldn't be further away from the craziness of the Full Moon Parties and instead offers a relaxed and chilled out side to Koh Phangan. Click through to find out more about the relaxed beach paradise of Thong Nai Pan Yai. | The World on my Necklace #Thailand #KohPhangan #ThongNaiPan

  • Kata Beach – Thailand

Plaja Kata este puțin mai calmă decât vecina sa, Plaja Patong. Este unul dintre locurile singure pe care le puteți explora în Thailanda. Cazarea este mai scumpă decât în alte părți ale Thailandei, dar nu ceva extraordinar de scump. Poți plăti 30 de dolari pe noapte pentru o cameră frumoasă cu aer condiționat, cu o ușă de sticlă glisantă, care se deschide spre o piscină primitoare.

Kata Noi Beach - Phuket - Tailandia (la playa más linda de Phuket ♡)

  • Boracay – Philippines

White Beach de pe insula Boracay rămâne una dintre cele mai frumoase plaje din lume și este excelentă pentru petreceri. Cei care iubesc liniștea se pot îndrepta spre plaja Puka, cea de-a doua cea mai lungă plajă din Boracay.

Fie că este vorba de sporturi nautice, de răsfățarea la numeroasele stațiuni balneare, acest paradis tropical are ceva pentru toată lumea.

Emmy DE * Boracay, Philippines

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici