Tot ce trebuie să știi atunci când mergi în Norvegia

0
57

Norvegia este o țară destul de îndepărtată de noi, atât din punct de vedere al distanței, cât și în ceea ce privește traiul de zi cu zi, cultura, obiceiurile și mai ales clima. Tocmai de aceea, dacă plănuiți o vacanță în această țară, trebuie să cunoașteți anumite lucruri. Iată care sunt acestea:

  • Cum să nu cheltui o avere pe timpul vacanței?

Explorează natura! Drumețiile nu costă bani și astfel poți vedea unele dintre cele mai sălbatice și mai deosebite priveliști din lume. De asemenea, o idee la fel de bună ar fi să vă gătiți. Restaurantele de aici sunt destul de scumpe, deși mâncarea este destul de bună. Vă puteți bucura în continuare de stilul de viață norvegian și de bucătăria specifică mâncând la pensiune sau hotel. Luați doar somon proaspăt, fierbeți niște ouă și cumpărați pâine pentru a vea parte de un mic dejun norvegian delicios.

Flam, Norway

  • Care sunt cele mai frumoase locuri de văzut?

Sună a cliseu, dar să conduci în jurul fiordurilor îți taie răsuflarea. Nimic nu bate calmul apei de mare, în timp ce poți vedea reflexia unui ghețar în ea. Închirierea unei mașini este costisitoare în această țară, deci o variantă mai accesibilă ar fi să călătoriți cu trenul. Și, așa cum se știe, plimbarea cu trenul este una dintre cele mai pitorești.

The Seven Sisters Waterfall in Geiranger, Norway Lose up to 40 lbs in 60-days at: www.TexasTrim.net

  • Cum este mâncarea în Norvegia?

Meh. Nu este chiar atât de bună. Cu excepția fructelor de mare, desigur. Mâncarea este foarte tradițională și plină de cartofi și carne grasă. Aceasta este o țară foarte bogată care, mănâncă ca și cum ar fi încă săracă. Dar încet progresează. Norvegia a primit recent un imens flux de imigrație, iar dovada începe să apară în alimentația sa. Acesta este un lucru incredibil de bun. Serile de vineri sunt „seara cu taco”, iar kebabul este una dintre cele mai aromate mâncăruri pe care le puteți mânca în această țară. Contrar a ceea ce vă pot spune oamenii, aceasta nu este o țară pentru vegetarieni.

Bryggen, Bergen, Hordaland Fylke, Norway

  • Ce să nu faci în Norvegia?

Nu te simți jignit când nimeni nu spune „mulțumesc”, „cu plăcere”, „te rog” sau „scuză-mă”. Aparent, aceste reguli de politețe nu există și în această țară.

Geiranger Fjord - #Norway

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici