Tot ce trebuie să știi pentru o vacanță reușită în Geneva

0
91

Elveția este cunoscută pentru peisajele sale minunate, iar Geneva intră și ea în această caracterizare.  Atmosfera sa interesantă cu oameni din toate colțurile lumii, reperele istorice și arhitectura gotică impresionantă, amplasată într-un cadru pitoresc, face ca acest oraș numit și „Capitala Păcii” să fie greu de părăsit.

Dacă plănuiești deja o vacanță în Geneva, iată câteva sfaturi care îți vor fi de folos:

  • Vremea este schimbătoare!

Nu există „vreme tipică” în această parte a Elveției; de obicei este destul de imprevizibilă! Indiferent de perioada din an, localnicii din acest oraș modern tind să se îmbrace în pas cu moda, așa că ia cu tine hainele care îți plac cel mai mult.

Călătorești în timpul verii? Nu uita de protecție solară, încălțăminte confortabilă, haine comode și potrivite în mai multe tipuri de ținute.

12 Cool Things You Need To Experience In Geneva, Switzerland (24)

  • Unde să te cazezi

Hotelul President Wilson, construit pe malul apei, se află la doar câțiva pași distanță de multe dintre cele mai mari atracții ale orașului. Atât hotelul Cornavin Geneve, cât și hotelul Suisse sunt cazări confortabile și accesibile ca preț.

Pentru o experiență unică pe apă, dormiți pe o barcă pe Lacul Geneva! Chiar dacă doar pentru o noapte, priveliștea din port este de neuitat.

Este important să știți că atunci când stați într-un hotel, într-o pensiune sau într-un camping, veți primi un card de transport gratuit în Geneva – profitați de el! Doar cereți acest card la hotel atunci când vă faceți check-inul și veți avea dreptul să utilizați gratuit toate autobuzele, tramvaiele, trenurile și bărcile galbene pe tot parcursul sejurului.

Top Things to do in Geneva | Blank Itinerary

  • Unde să mănânci

Geneva este un oraș internațional, deci există o mulțime de preparate din bucătăria internațională. Toți avem gusturi diferite, dar într-adevăr poți să găsești ceva pe placul oricui într-unul din restaurantele acestui oraș.

Savurați o halbă de bere peruană și o minunată cină cu pui la restaurantul peruvian Miski, bucătăria libaneză de la Arabesque, meniul japonez sofisticat la Umami by Michael Roth sau bucătăria tradițională latină la Restaurantul Alma.

Dacă aveți nevoie de o pauză de la restaurante sau pur și simplu nu vreți să cheltuiți prea mulți bani, încercați barurile care oferă gustări, precum  Bains des Paquis sau piața Plainpalais Farmers Market în zilele de duminică (până la ora 17:00), marți și vineri (până la ora 14:00).

10 Incredible Things to do in Geneva

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici