Tot ce trebuie să știi pentru o vacanță reușită în Scoția

0
158
  • Câți bani îți trebuie pentru o vacanță în Scoția?

Scoția și Marea Britanie sunt destinații destul de scumpe. Unele lucruri, cum ar fi benzina și alimentele, pot fi mai scumpe în afara orașelor mari din Scoția. Țineți minte acest lucru pe măsură ce vă planificați călătoria. În funcție de durata vacanței voastre, vă recomand să căutați cazare de tip airbnb. Cu siguranță veți găsi oferte multe mai bune decât la hotel. Trochelhill B & B, aflat chiar în Moray, este unul dintre cele mai uimitoare locuri în care te poți caza. Este o casă de țară superbă cu terenuri bine întreținute, un interior extrem de modern și un mic dejun de prim rang. În plus, Iain Și Diane sunt niște gazde absolut perfecte!

În cele din urmă, după ce v-ați asigurat cazarea, rezervați o parte semnificativă din buget pentru o mașină de închiriat. Aceasta este modalitatea ideală de a vedea Scoția și nu este chiar ieftină.

Travel Diary: Edinburgh, Scotland | LivvyLand

  • Unde să mergi în Scoția?

Perthshire, în special zona din jurul Dunkeld și Pitlochry, te va lăsa fără cuvinte. Scoția este o țară care abundă în peisaje superbe, așa cum este această regiune împădurită de la poalele munților Cairngorm.

Dunkeld este unul dintre orașele preferate ale vizitatorilor din această țară și este renumit pentru muzicienii tradiționali scoțieni. Este mic și în cea mai mare parte acoperit de piatră. Găzduiește, de asemenea, o catedrală veche, de-a lungul malurilor râului Tay.

Sir Walter Scott Monument

  • Cum este mâncarea în Scoția?

Mâncărurile tipice din Scoția sunt grele, cu o mulțime de carne și cartofi. Magazinele de cipsuri sunt preferatele oamenilor în ceea ce privește mâncarea de seară. Lăsând acestea la o parte, un mare procent din varietatea culinară scoțiană este preocupată de producția ecologică, ceea ce este de admirat.

Micul dejun tipic scoțian este imbatabil: ouă, cârnați, bacon, budincă neagră, roșii fierte, ciuperci, salate, uneori fasole, ceai / cafea, pâine prăjită și gem, fructe. Ați putea, de asemenea, să mâncați somon afumat.

Scoția are, de asemenea, unele mâncăruri internaționale uimitoare, în special indiene și pakistaneze. În restaurante precum Gurkha’s Kitchen din Lerwick, Shetland poți experimenta unele dintre cele mai delicioase preparate indiene pe care le-ai mâncat vreodată.

This picture of Advocate's Close, Edinburgh, really shows the meaning of the word "close" or "wynd"--a narrow alley leading from a main street. It’s said many of a “dodgy” character in history has passed through here. Safe now, of course. But an imprint of dark days past remain....Dementors perhaps?  Shot by @_giulia.palmieri_

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici