Unde să te cazezi dacă mergi în Kandersteg

0
154

Știm cu toții că Elveția nu este o țară chiar ieftină, iar găsirea unui loc de cazare potrivit nu este tocmai ușor. Tocmai de aceea, ne-am gândit că ar fi util să realizăm o listă cu sugestii de hoteluri accesibile în Kandersteg. Iată care sunt acestea:

  •  Hotel Blümlisalp

Aflat în centrul orașului, Hotelul Blümlisalp este un punct ideal de unde se poate descoperi Kandersteg. De aici, oaspeții se pot bucura de acces facil la tot ce are de oferit acest oraș plin de viață.

Where to Stay in Kandersteg & Lake Oeschinensee În plus, dacă mergeți în timpul iernii, atunci hotelul Blümlisalp este un punct de plecare excelent pentru aventurile de schi, deoarece autobuzul de schi oprește chiar în afara proprietății hotelului. Puteți schia în adevăratul sens al cuvântului chiar înapoi la hotel!

Where to Stay in Kandersteg, Switzerland

  • Berghotel Oeschinensee

Înființat în 1892 și situată pe munte unde se ajunge prin telecabină, Berghotel Oeschinensee are o atmosferă liniștită, romantică și este perfect pentru familii aventuroase sau cupluri aflate în luna de miere.

Where to Stay in Kandersteg & Lake Oeschinensee

Există multe opțiuni de camere diferite la Berghotel Oeschinensee, de la camere duble până la camere cu 8 paturi, iar hotelul oferă băi comune. De la hotel, puteți avea vederi minunate la răsăritul și apusul soarelui, care, dacă nu stați la hotel, pot fi experimentate doar prin drumeții în sus și în jos pe traseu, deoarece orele de telecabină sunt limitate!

Where to Stay in Lake Oeschinensee, Switzerland

 

Unde să mănânci în Kandersteg?

  • Restaurantul hotelului Blümlisalp 

Un favorit al călătorilor și al localnicilor, restaurantul hotelului Blümlisalp este cunoscut pentru mâncarea tradițională elvețiană făcută cu produse locale din ferma proprie. În plus, dacă sunteți într-o vacanță de familie, veți fi bucuroși să aflați că au un colț de joacă pentru copii.

  • Restaurantul Berghotel Oeschinensee

Dacă sunteți în căutare de pâine prăjită ca acasă, prăjituri și strudel în fiecare zi, atunci nu ratați Restaurantul Berghotel Oeschinensee. Acest restaurant este, de asemenea, cunoscut pentru meniul vegetarian, vegan, fără gluten sau lactoză.

Where to Eat in Kandersteg - Berghotel Oeschinensee Restaurant

  • Bernerhof

Situat în Hotelul Bernerhof, acest restaurant este cunoscut pentru deliciile elvețiene și internaționale, o terasă mare și opțiuni vegetariene. Mai mult decât atât, decorațiile și atenția acordate detaliilor din acest restaurant sunt de neegalat.

  • Nico’s

Chiar în hotelul Alfa Soleil, meniul à la carte din restaurantul Nico’s se mândrește cu ingrediente proaspete, provenite din surse locale, inclusiv plantele cultivate în sălbăticie, fructe și legume. În plus, Nico’s este membru al Guild of Restaurants din Elveția și a fost prezentat în diferite reviste populare.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici