Vacanţă cu bani puţini? Iată 6 oraşe europene ieftine

0
97

Faptul că într-un an nu avem suficienţi bani pentru a avea vacanţa mult visată, nu înseamnă că trebuie să renunţăm la gândul de a mai călători. Pe lângă faptul că ai putea să îţi faci economii pentru a avea suficienţi bani de o plimbare, trebuie să ştii că există şi locuri în Europa unde poţi merge într-o vacanţă nu foarte scumpă.

Dacă nu ştii care sunt acele locuri, mai jos îţi vom arăta câteva oraşe în care poţi să mergi într-o vacanţă sau un city break chiar dacă nu ai foarte mulţi bani.

Cracovia, Polonia

Cracovia este unul dintre cele mai vechi oraşe din Polonia şi al doilea ca mărime. Un oraş fascinant şi liniştit unde poţi să îţi petreci un city break în orice perioadă a anului. În Cracovia poţi vizita cele 28 de muzee naţionale şi municipale, printre care şi Muzeul Naţional.

Budapesta, Ungaria

Budapesta, capitala Ungariei, este un oraş situat pe ambele maluri ale Dunării. Un oraş foarte interesant care are 27 de universităţi, dar şi monumente şi construcţii vechi.

Vacanţă cu bani puţini? Iată 6 oraşe europene ieftine
Vacanţă cu bani puţini? Iată 6 oraşe europene ieftine

Belgrad, Serbia

Capitala Serbiei, Belgrad, este un alt oraş unde poţi merge într-o vacanţă ieftină, aici poţi cheltui în medie pe zi aproximativ 45 euro. Aici au loc multe evenimente culturale anuale, există multe muzee iar arhitectura clădirilor este destul de spaţioasă.

Zagreb, Croaţia

Un alt loc unde poţi merge cu bani mai puţini este capitala Croaţiei. Aici vei găsi multe hoteluri şi restaurante unde poţi să îţi petreci o vacanţă liniştită.

Sofia, Bulgaria

Un alt oraş în care poţi merge este în Bulgaria. O ţară învecinată unde poţi să ajungi relativ repede cheltuind şi puţin pe drum. Pe lângă faptul că te poţi delecta cu felurile lor de mâncare, poţi să vizitezi şi o parte din istoria Bulgariei.

Vacanţă cu bani puţini? Iată 6 oraşe europene ieftine
Vacanţă cu bani puţini? Iată 6 oraşe europene ieftine

Kiev, Ucraina

Kiev, cel mai mare oraş din Ucraina, reprezintă un important centru ştiinţific şi cultural din Europa de Est. Un loc în care se îmbină istoria, cultura şi arhitectura clădirilor. Pentru cei care iubesc viaţa de noapte este un loc ideal pentru vizitat.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici