Vacanţă în Ibiza? Iată ce poţi vizita aici

0
68

Ibiza, o insulă spectaculoasă pe care în fiecare an vin turişti pregătiţi să se distreze şi să se bucure de peisajul pe care aceasta îl oferă. Aici au loc cele mai tari petreceri care parcă nu se mai termină niciodată. O vacanţă ideală pentru care care iubesc distracţia.

Dacă te-ai decis să îţi planifici o vacanţă în Ibiza trebuie să ştii în primul rând că zborul până acolo poate dura aproximativ 8-10 ore iar preţul pentru un bilet dus-întors de exemplu pentru o călătorie pentru această iarnă este între 1000-1500 lei în funcţie de compania de zbor. Iată ce poţi vizita în Ibiza.

Insula Formentera

Această insulă se află la 3 km de insula Ibiza şi este cea mai mică dintre toate insulele Baleare. În acest loc te poţi bucura de plaja stâncoasă şi apa limpede. Totodată aici este locul ideal pentru scufundări.

Vacanţă în Ibiza? Iată ce poţi vizita aici
Vacanţă în Ibiza? Iată ce poţi vizita aici

Dealul Ashram

Un loc cu totul special de pe insulă de unde se vede marea într-un peisaj foarte frumos. Aici poţi chiar să şi mănânci la restaurantul aflat pe deal, seara este foarte aglomerat şi greu poţi să găseşti o masă. Un loc ideal pentru cei care vor să se retragă din agitaţia insulei.

Valea calilor

În partea de nord a insulei Ibiza se află un loc special numit Ibiza Horse Valley, Adica Valea cailor. Aici vei vedea nişte cai frumoşi pe care îi şi poţi călări prin pădure sau pe malul mării.

Piaţa Hippy Punta Arabi

Tot în Ibiza, mai exact în Es Cana, vei putea face cumpărături de suveniruri din această piaţă. Un obiectiv turistic important din Ibiza unde poţi găsi de toate de la haine până la produse realizate manual precum vase şi mărgele. Nici distracţia nu lipseşte de aici, muzica se aude pe fundal ceea ce ce sporeşte distracţia vizitatorilor.

Vacanţă în Ibiza? Iată ce poţi vizita aici
Vacanţă în Ibiza? Iată ce poţi vizita aici

Clubul Bora Bora

Pentru cei care vin în Ibiza pentru a se bucura de distracţia pe care insula o oferă, atunci Bora Bora mai exact clubul de pe plajă, este locul ideal. Aici muzică se aude non stop în difuzoare.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici