Vacanţă în Thailanda – insula Phuket

0
79

Insula Phuket se află în sudul Thailandei şi este cea mai populară insulă din această ţară. Aici plaja este acoperită de un nisip fin şi alb iar apa este de un albastru clar pe care nu îl întâlneşti oriunde. Pe lângă faptul că poţi face plajă aici, mai sunt şi alte lucruri pe care le poţi face, cum ar fi să vizitezi locurile de pe insulă sau să faci activităţi nautice.

Dacă plănuieşti să mergi în Thailanda în vara viitoare, îţi recomandăm să alegi această insulă. Vei descoperi o vacanţă cum nu ai avut vreodată. Iată care sunt locurile pe care le poţi vedea aici:

Laem Phromthep

Acest loc este cel mai sudic punct al insulei Phuket. Aici poţi găsi un altar şi un far, dar şi un traseu al pescarilor care duce spre o zonă stâncoasă. Un loc ideal pentru cei care vor intimitate şi linişte.

Vacanţă în Thailanda - insula Phucket
Vacanţă în Thailanda – insula Phuket

Marea statuie a lui Budha

Un alt obiectiv turistic de pe această insulă este statuia de mari dimensiuni a lui Budha. Este înaltă de până la 40 m şi este înconjurată de steaguri şi de clopote. Această statuie a fost construită prin anul 2007 şi este în prezent cel mai important punct turistic din Phuket.

Rezervaţe forestieră – Khao Phra Thaew Royal Wildlife

Dincolo de faptul că pe insula Phuket poţi face liniştit plajă, există şi o zonă în partea de nord a insulei unde se află o zonă de pădure tropicală. Aici se aflau cândva multe animale precum elefanţi, rinoceri, urşi sau tigrii, însă în prezent au rămas doar vulpi, maimuţe, mistreţi sau veveriţe.

Chalong Bay Rum

Pe insula Phuket vei găsi un loc inedit, unde se produce rom 100% din trestie de zahăr. Un gust senzaţional pe care îl poţi încerca dacă ajungi aici, romul este completată cu note de nucşoară, piper, vanilie, lemn dulce şi caramel.

Vacanţă în Thailanda - insula Phucket
Vacanţă în Thailanda – insula Phuket

După cum ai văzut, Thailanda îţi oferă numeroase locuri incredibile pe care le poţi vizita. Insula Phuket sau aşa cum este numită Perla Sudului, este doar o parte din ceea ce această ţară îţi poate oferi.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici