Vezi cele mai frumoase plaje din Portugalia!

0
77

Portugalia este binecuvântată cu 948 kilometri de coastă a Oceanului Atlantic. O mare parte a țării se bucură de o climă temperată mediteraneană și se mândrește cu unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa. Cele mai celebre segmente de nisip se găsesc în provincia Algarve din sudul Portugaliei. Aici, plajele se întind de la plajele încorporate în golfuri pașnice, înconjurate de stânci roșii ruginite, până la dune uriașe și izolate. Haideți să vedem care sunt plajele preferate de către turiștii din întreaga lume.

 

Plaja Camilo

 

Una dintre cele mai frumoase plaje din sudul Portugaliei, Camilo Beach se află în apropiere de orașul plin de viață Lagos din vestul Algarvei. Pătruns de stânci și formațiuni de stâncă formate în mod curios, acest loc  încântător are nisip alb orbitor. Un mic restaurant de pe vârful stâncii servește turiștii cu bunătățuri tradiționale care vin în completarea peisajului care vă taie respirația.

Plaja Falésia

 

Minunat de pitorească plaja Falésia parcă are o panglică de aur în loc de nisip pe o lungime de aproape șase kilometri în una din cele mai populare zone turistice din Algarve. La est de Albufeira, Praia da Falésia este flancată de o linie de stânci uimitoare pictate cu nuanțe bogate pământii – ocru ars, roșu ruginos și portocaliu. Lungimea plajei Falésia face ca și în timpul verii să puteți găsi un loc liniștit pentru relaxare și plajă. Cu vedere la plajă există o serie de stațiuni de primă clasă, inclusiv PortoBay Falésia, care oferă și cafenele si restaurant celor care nu sunt cazați aici.

Plaja Amado

 

Plaja Amado este una dintre cele mai importante locuri de navigare din Portugalia. Praia do Amado se mândrește cu mai multe școli de surf, dintre care unele sunt deschise pe tot parcursul anului. Într-adevăr, zona este locul de desfășurare a competițiilor de navigare naționale și internaționale de prestigiu. Amado nu este pentru turistul tradițional care caută o stațiune pentru a sta toată ziua la soare, În schimb, aceasta este o destinație pentru călătorii independenți, liberi și cei interesați de flora și fauna din regiune.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici