Vezi unde să te cazezi în Delhi pentru o vacanță de vis.

0
66

Haotic și colorat Delhi uimeste prin toate simțurile și oferă o gamă largă de cazări, de la hoteluri de lux la hanuri de tip boutique și camere lowbuget. Orașul are istorie, monumente și o arhitectură fascinantă peste tot. Vizitatorii ar putea prefera să rămână în zonele din jurul Connaught Place din New Delhi, fostul hub colonial britanic și acum zona principală a guvernului, însă să vedem împreună care sunt variantele de cazare în funcție de bugetul fiecăruia.

 

Pentru o cazare de lux puteți alege o căsuță parcă de bijuterii uimitoare, decorată cu un perete verde plin de plante și cu piscine reflectoare albastre. The Oberoi, Gurgaon oferă servicii de lux de cinci stele și servicii excepționale de la personalul atent la o piscină și o sală de gimnastică deschisă non-stop și spa cu tratamente, inclusiv masaj Ayurveda.

Aproape de Parcul Nehru și Poarta din India, The Leela Palace New Delhi are o colecție impresionantă de artă contemporană și tradițională în tot hotelul, împreună cu aranjamente florale masive și covoare țesute manual în camere spațioase și în zonele publice. Piscina infinită de pe acoperiș este un loc ideal pentru a vă răcori după o zi de vizitare a obiectivelor turistice. Dacă luați masa în hotel există opțiuni de luat masa în stil japonez sau indian.

La un preț mediu vă stă la dispoziție Hotelul Metropolitan Hotel & Spa care este situat în inima New Delhiului, punându-l aproape de magazinele și restaurantele de la Connaught Place și de districtul de afaceri. Magazinul hotelului Craft House este o opțiune bună pentru cadouri de ultimă oră, de la pashminas la ceai. Există trei restaurante în incintă, inclusiv o sală de mese japoneză și un magazin de produse de patiserie.

Situat lângă monumentul Jantar Mantar și buticurile pieței Janpath, hotelul Le Meridien New Delhi, amplasat în centrul orașului, modern și central, are un atrium central care poate fi admirat de pe holurile care se ridică deasupra acestuia. Băile sunt mari și generoase, iar piscina de la etajul al patrulea are vedere la zona înconjurătoare. Un spa mare oferă terapii ayurvedice și internaționale. Biroul de turism din hol poate organiza tururi de vizitare a obiectivelor turistice.

Pentru un preț redus alegeți  WelcomHotel Dwarka unde veți avea o ședere prietenoasă în primul rând cu portofelul. Există trei restaurante și o cafenea în hotel, precum și un spa cu servicii complete.

Hotelul Amax Inn are 36 de camere care nu sunt de lux, dar confortabile cee ace înseamnă ca este o varantă bună pentru cei cu un buget redus. Unele camere au frigidere și există Wi-Fi gratuit și un restaurant drăguț, dar mic, pe acoperiș.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici