Vrei o vacanță romantică iarna asta? Iată 5 locații de vis!

0
71

Când vine vorba de o vacanță romantică pe timp de iarnă, plaja nu trebuie să fie singura voastră opțiune. Iată o listă cu câteva locuri romantice pe care ați putea să le vizitați în această iarnă:

  • Kirkens Snowhotel

Relaxați-vă și bucurați-vă de frumusețea strălucitoare a fiecărei camere din acest hotel norvegian de gheață. Construite în întregime din zăpadă și gheață, această structură spectaculoasă găzduiește oaspeții din decembrie până în aprilie. Datorită naturii sale temporare, hotelul  trebuie să fie reconstruit în fiecare iarnă – nu va mai fi niciodată aceeași experiență de două ori! Ghețarul și camerele de oaspeți sunt decorate cu sculpturi de gheață realizate manual. Deși hotelul și sculpturile sale s-ar putea topi în primăvară, amintirea călătoriei tale va fi una care durează o viață.

Kirkenes Snowhotel Break, Norway

  • Banff Hot Springs

Amplasată la înălțime în munții din Alberta, Canada, tu și iubitul tău poți să te bucuri atât de căldura acestor ape istorice cât și de răcoarea unei ierni canadiene în același timp. La urma urmei, nimic nu se compară cu o baie fierbinte după o zi de pescuit sub gheață, mers prin zăpadă și tot felul de activități în aerul înghețat, toate putând fi găsite cu ușurință în apropiere de Lacul Louise.

Banff romantic getaways

best winter getaways banff

  • Yellowstone National Park

Adăugați un strop de aventură la o vacanță romantică prin revenirea la natură. Sărăcia nestăvilită a celor mai faimoase parcuri din Wyoming se mândrește cu o serie de poteci uimitoare pe care orice iubitori de natură le vor îndrăgi. Mergeți pe trasee de schi provocatoare, explorați priveliști uimitoare, aflați totul despre faimoasele repere ale parcului și observați vietățile în habitatul lor natural.

  • Kakslauttanen Resort

Adormiți împreună sub culorile minunate ale luminilor nordice, cu o vizită la stațiunea Kakslauttanen din Finlanda. Această stațiune din Laponia găzduiește o serie de igluuri de sticlă pentru oaspeții care doresc să împărtășească o viziune neîntreruptă asupra Aurora Borealis – o vizită incontestabil de uluitoare. Statiunea este destul de departe spre nord si la o distanta foarte mare, departe de poluarea luminoasa a orasului, unde luminile nordice sunt în mod obisnuit vizibile.

Kakslauttanen Resort winter romantic getaway igloo

  • Hoshino Resort Tomamu

Această stațiune de schi și spa din Hokkaido, Japonia, reprezintă de fapt două hoteluri într-una. Cele două clădiri paralele legate de un pod de sticlă sunt cunoscute sub numele de ”The Tower” și sunt amplasate central în ceea ce privește numeroasele trasee de schi ale stațiunii. Muntele Tomamu face parte din Munții Hidaka și ajunge la peste 1200 de metri. Stațiunea oferă, de asemenea, un sat de gheață cu un patinoar mare, o piscină cu valuri și un centru comercial mare.

星野リゾート トマム HOSHINO Resort Tomamu

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici